Ziggo Sport is jarig
?

Ziggo Sport is jarig

Vier het mee met ons!

Ziggo Sport is jarig en dat vieren wij! We trakteren op een heel weekend live topsport, helemaal voor niks. Dus zet de sixpacks maar vast koud!

Wie jarig is trakteert. Ziggo klanten kijken daarom het hele weekend gratis Ziggo Sport Totaal. Ben je geen klant? Kijk dan het hele weekend Ziggo Sport via de livestream en vier onze verjaardag met ons mee.

image Klant van Ziggo?

Klant van Ziggo?

Op zaterdag 26 en zondag 27 november staan de kanalen 401 tot en met 406 voor alle Ziggo klanten open. En je valt met je neus in de boter, want er staat nogal wat op het programma dit weekend!

Bekijk het programma
image Geen klant? 

Geen klant? 

Ben je (nog) geen klant bij ons? Ook dan kijk je het hele weekend live topsport via onze livestream. Je ziet onder meer Max in Abu Dhabi, Joost Luiten op de World Cup Golf en Real Madrid tegen Sporting Gijon.

Meld je aan voor de livestream

De Ziggo Sport hoogtepunten

In ons eenjarig bestaan hebben we al heel wat meegemaakt. Want wat een sportjaar was het: Max eerste in de GP van Spanje, Luiten die het KLM Open wint, Dafnes overwinning op de 200 meter bij de Diamond League in Parijs. In Bij Frank op de Bank blikken sporters, analisten en commentatoren terug op het afgelopen sportjaar.

Frank bezocht onder anderen Dafne Schippers. Hij sleepte zijn bank mee naar de atletiekbaan waar de sprintkampioene traint. Wat zijn Dafnes sportieve hoogtepunten van afgelopen jaar? En kijkt ze eigenlijk ook wel eens naar andere sporten dan atletiek? 

Dafne Schippers

?

Jack van Gelder en Robert-Jan Derksen

?

Robert Doornbos en Tim Coronel

?

Wim Kieft en Sierd de Vos

?