Topvoetbal bij Ziggo Sport Totaal

Topvoetbal bij Ziggo Sport Totaal

De bal rolt. En hoe! In september zie je bij Ziggo Sport Totaal weer prachtige wedstrijden uit de Europese topcompetities.

Premier League

Superspektakel uit Engeland! Op 10 september beleef je de kraker tussen Manchester United en Manchester City. Oftewel Mourinho vs. Guardiola. Een week later kijk je rechtstreeks naar Chelsea - Liverpool en op 24 september zie je hoe kampioen Leicester City op bezoek gaat bij het Manchester United van onder meer Zlatan Ibrahimovic. Dat wordt smullen!

De Premier League beleef je bij Ziggo Sport Totaal.

Champions League

De groepsfase van de Champions League barst zoals gewoonlijk los in september. Je kunt in deze maand op liefst vier verschillende avonden genieten van het beste voetbal ter wereld. Aanschouw grootmachten als titelhouder Real Madrid, Barcelona, Bayern München en nieuwkomer Leicester City. De bescheiden club werd afgelopen seizoen tot ieders verbazing kampioen en mag daarom dit jaar aantreden in het prestigieuze miljoenenbal.

Primera División

In de Primera División zie je wekelijks Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid en nog veel meer topploegen voorbij komen. Tijdens de midweekse speelronde van 21 september staat de epische strijd tussen Barcelona en Atlético op het programma, terwijl je op dezelfde avond geniet van Real Madrid - Villarreal!

WK Kwalificatie

De kwalificatieduels voor het WK staan voor de deur. Na het mislopen van het EK is er eigenlijk geen andere optie voor Oranje dan zich te kwalificeren. Geen makkelijke opgave voor Blind. Ook wereldkampioen Duitsland en Europees kampioen Portugal zullen ondanks hun titels de kwalificatieduels gewoon moeten afwerken. Het WK 2018 vindt plaats in Rusland.

Ziggo Sport Totaal maakt interlandvoetbal leuker dan ooit. Met het vermakelijke schakelprogramma Ziggo Sport Switch mis je geen doelpunt. En uiteraard kun je ook op de andere kanalen afstemmen om een interland in zijn geheel live te zien.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Sport

Volop veldrijden

Op 1 januari staat de GP Sven Nys op de planning. Op 7 januari volgt de Cyclocross Leuven en op 14 januari het NK veldrijden 2018. Mathieu van der Poel is in topvorm.

Basketbal

NBA in november

De helden van Golden State gaat voor het vierde seizoen op rij proberen meer dan 65 wedstrijden te winnen. Het record hebben ze al in handen; ze zijn het enige team dat het drie keer achter elkaar deed.

Rugby

Rugby: Autumn Internationals

Rugby's finest! In de Autumn Internationals spelen de beste rugbylanden tegen elkaar. De Europese grootmachten ontvangen de toppers uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Eer en bekers staan op het spel.