Zomers racegeweld bij Ziggo Sport Totaal

Zomers racegeweld bij Ziggo Sport Totaal

De F1 GP van België, NASCAR en IndyCar

Voor het nodige racegeweld reizen we in augustus af naar onze zuiderburen en de VS. Met F1, NASCAR en IndyCar.

Formule 1 Grand Prix van België

26-28 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak. De machtige Grand Prix van België op het befaamde circuit van Spa-Francorchamps staat op het programma en dat betekent smullen. Vorig jaar verbaasde Max Verstappen de wereld met onmogelijk geachte inhaalmoves in zijn Toro Rosso. Nu rijdt ons supertalent in de veel betere Red Bull en is een podiumplek realistisch!

NASCAR

7, 20 en 28 augustus

Op zondag 20 augustus staat een van de populairste NASCAR-races van het seizoen op het programma. Op het sfeervolle circuit Bristol Motor Speedway zien de toeschouwers op de steile tribunes met een ondergaande zon hoe de daredevils de strijd aangaan in de Bass Pro Shops NRA Night Race. Het feit dat de sponsoren het gebruik van wapens (NRA, National Rifle Association) en vishengels (Bass Pro Shops) aanmoedigen laten we maar even buiten beschouwing. We concentreren ons liever op de razende snelheid en kunde van de rijders.

IndyCar

21 en 27 augustus

De IndyCar is razend populair in de Verenigde Staten en ook in Nederland zijn er enorm veel liefhebbers van deze autosport. In augustus geniet je tweemaal van de raceklasse. Op de 21e gaan de coureurs de strijd aan tijdens de ABC Supply 500 op de Pocono Raceway in Pennsylvania. Zes dagen later brullen de motoren op de Firestone 600 op de Texas Motor Speedway in Fort Worth.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Rugby

Try’s en tackles van topniveau

We zenden weer live het meest prestigieuze rugbytoernooi van het noordelijk halfrond uit: de Six Nations. Je ziet het toptoernooi van 3 februari t/m 17 maart bij Ziggo Sport. Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Frankrijk en Italië strijden om de titel.

Ziggo Sport

Toptennis in februari

De Oranjemannen zijn terug in de wereldtop met een plek in de Davis Cup. De vrouwen spelen tegen de VS in de Fed Cup. En op het hardcourt van de Ahoy wordt het ABN-AMRO World Tennis Tournament gespeeld.

Ziggo Sport

WK-kwalificatie handbalmannen

Het WK voor de Oranje-vrouwen werd met een bronzen plak beloond. De handbalmannen mogen een poging wagen zich te plaatsen voor het WK in 2019 in Denemarken en Duitsland.