Meer Ziggo Sport Totaal in oktober

Meer Ziggo Sport Totaal in oktober

Ryder Cup, Holland Handball Tournament en WTA toernooi

In oktober zit bij je bij Ziggo Sport Totaal goed. Wat denk je van de Ryder Cup, het Holland Handball Tournament en het WTA toernooi? 

Handbal: Holland Handball Tournament

Vanaf 6 oktober bij Ziggo Sport Totaal

De Nederlandse handbaldames hebben zo'n beetje alle harten veroverd met hun fraaie prestaties en spel op het WK (tweede plaats) en de Olympische Spelen (vierde plaats). In de aanloop naar het EK in december doet Oranje mee aan het Holland Handball Tournament. Met tegenstanders als Roemenië en Servië is er tegenstand genoeg! Wil jij opnieuw genieten van de saves en goals van Tess Wester en de passes van Nycke Groot?

Golf: Ryder Cup

Van vrijdag 30 september t/m 2 oktober bij Ziggo Sport (Golf)

De Amerikaanse golfers willen koste wat kost voorkomen dat er weer een Europeaan met de Ryder Cup aan de haal gaat. In 2010, 2012 en 2014 was de meest prestigieuze golfcup al voor de Europese spelers. Een nieuwe zege ligt allerminst voor de hand. Team USA is sterk dit jaar en team Europa zit vol met debutanten. En debuteren op het hoogste podium is niet eenvoudig. We gaan het zien!

Tennis: WTA Finals

Van 23 t/m 30 oktober bij Ziggo Sport Totaal

De beste tien tennissters van 2016 strijden om de laatste titel van het jaar in de WTA Finals. In Singapore ligt er een vette bonus klaar voor de speelsters. In de prijzengeldpot zit $ 7 miljoen, waarvan de winnaar uiteraard het meeste incasseert. Serena Williams won het eindejaarstoernooi al vijf keer, maar Agnieszka Radwanska verdedigt haar titel uit 2015.