Meer Ziggo Sport Totaal in augustus

Meer Ziggo Sport Totaal in augustus

Diamond League en WTA Cincinnati

In augustus bij Ziggo Sport Totaal: Diamond League met Dafne Schippers en tennistoppers bij WTA Cincinnati.

Diamond League

25 en 27 augustus

Met de Olympische Spelen nog in de benen mogen de atleten zich weer opmaken voor de Diamond League. Op 25 augustus strijden ze in Lausanne en twee dagen later is Parijs het decor. Dafne Schippers heeft de twee evenementen in haar agenda staan, al hangt deelname van de regerend wereldkampioen op de 200 meter nog wel af van haar fysieke gesteldheid na de Spelen in Rio. Hoe dan ook wordt het een groot spektakel!

WTA Premier Cincinnati

Vanaf 18 augustus

Het WTA Premier-toernooi van Cincinnati is een van de meest aansprekende evenementen bij het vrouwentennis. Met meer dan 2 miljoen euro aan prijzengeld is het na de US Open het grootste toernooi van de Verenigde Staten. De afgelopen twee jaar pakte Serena Williams de eindzege en de Amerikaanse zal ook dit keer willen knallen. Bij een nieuwe zege evenaart ze het record van meest aantal toernooiwinsten op rij in Cincinnati.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Rugby

Try’s en tackles van topniveau

We zenden weer live het meest prestigieuze rugbytoernooi van het noordelijk halfrond uit: de Six Nations. Je ziet het toptoernooi van 3 februari t/m 17 maart bij Ziggo Sport. Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Frankrijk en Italië strijden om de titel.

Ziggo Sport

Toptennis in februari

De Oranjemannen zijn terug in de wereldtop met een plek in de Davis Cup. De vrouwen spelen tegen de VS in de Fed Cup. En op het hardcourt van de Ahoy wordt het ABN-AMRO World Tennis Tournament gespeeld.

Ziggo Sport

WK-kwalificatie handbalmannen

Het WK voor de Oranje-vrouwen werd met een bronzen plak beloond. De handbalmannen mogen een poging wagen zich te plaatsen voor het WK in 2019 in Denemarken en Duitsland.