Europees bekervoetbal

Europees bekervoetbal

Coppa Italia

De strijd om de Coppa Italia is een van de bekendste bekertoernooien van de wereld. Voor de Italiaanse topclubs is de landstitel in de Serie A van levensbelang, maar de beker is een prestigieuze prijs die niet mag ontbreken. In januari zie je de kwartfinales rechtstreeks bij Ziggo Sport Totaal. Juventus is de titelverdediger. De Oude Dame pakte vorig seizoen voor de tiende keer in de historie de Coppa Italia. Het versloeg in Rome na een zinderende verlenging Lazio met 2-1.

League Cup

De strijd om de League Cup nadert met rasse schreden de ontknoping. Voor een plekje in de finale op Wembley zijn nog maar vier clubs in de strijd. Het Stoke City van Ibrahim Afellay en Erik Pieters moet in een dubbele ontmoeting met Liverpool uit gaan maken wie de eindstrijd haalt. Daarin wacht de winnaar van de strijd tussen twee andere Engelse traditieclubs. Everton neemt het eerst thuis en daarna uit op tegen Manchester City.


Belgische Beker

Bij onze Zuiderburen gaat het er in januari nog steeds heet aan toe. Naast de spanning in de reguliere competitie, wordt ook op andere fronten gestreden. De halve finales van de strijd om de Beker van België staan voor 20 januari op het programma en je ziet het uiteraard live bij Ziggo Sport Totaal. Club Brugge is de titelverdediger in België. De ploeg versloeg vorig jaar in de finale Anderlecht, dat dit jaar al werd uitgeschakeld in het toernooi.


Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Sport

Volop veldrijden

Op 1 januari staat de GP Sven Nys op de planning. Op 7 januari volgt de Cyclocross Leuven en op 14 januari het NK veldrijden 2018. Mathieu van der Poel is in topvorm.

Basketbal

NBA in november

De helden van Golden State gaat voor het vierde seizoen op rij proberen meer dan 65 wedstrijden te winnen. Het record hebben ze al in handen; ze zijn het enige team dat het drie keer achter elkaar deed.

Rugby

Rugby: Autumn Internationals

Rugby's finest! In de Autumn Internationals spelen de beste rugbylanden tegen elkaar. De Europese grootmachten ontvangen de toppers uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Eer en bekers staan op het spel.