Wondergoals met wow-garantie

Wondergoals met wow-garantie

Je kijkt in de Weekendparade van Ziggo Sport nog eens lekker terug op de afgelopen sportweek. Er gebeurde zoals altijd veel op de velden. Deze keer een stortvloed aan gewoon geweldige goals. Hard, met beleid of meersterlijk specialistisch. Roept u maar!

WEERGALOOS HARD

Ja, het glas is inderdaad altijd halfvol bij ons, maar deze keer is de kwaliteit van de goals toch echt jaloersmakend lekker. In de categorie fantastisch hard knalt Popp uit z'n slof (video), is Hugo Basto de nieuwe Arie Haan (video), slaat Federico Cartabia gruwelijk toe (video) en brengt Rubén Castro onze Sierd de Vos in extase:

WEERGALOOS MET BELEID

Ook als liefhebber van verfijnd scoren, zit je deze week geramd. Real Betis maakt letterlijk en figuurlijk een koppie koppie-goal (video), Robinho straft keepersfout op fluwelen wijze af (video), Nolito kan prima als kunstschilder aan de slag (video) en we snappen helemaal dat de Braziliaanse commentator compleet uit z'n dak gaat dankzij Maxi Rodr

MEESTERLIJKE SPECIALISTEN

En door naar de spelers die heersen bij dode spelmomenten! Maicon mikt een vrije trap zó hard en zuiver, dat er geen vloeitje tussen kan (video) en ook Rodrigo doet het daverend in Maracaná (video). Yevjen Konopljanka antwoordt passend (video), maar kan toch niet op tegen Bebe's vrije trap waar zelfs Cristiano Ronaldo en Juninho bewonderend van likkebaarden:

HOW TO SURVIVE LIFE WITHOUT MESSI

Voor Lionel Messi viel er niets te genieten dit weekend. Het genie van Barcelona raakte zwaar geblesseerd (video) en ontbreekt in ieder geval zeven weken. Zonder de talisman nam Luis Suárez het roer fraai over bij de Catalanen (video) en blijkt ook Neymar geen 11 meter-man (video). Zakaria Bakkali eiste een hoofdrol op in Valencia's 1-0 zege:

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Imagine Dragons

Maandag 19 februari - 20.00 uur

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari - 20.00 uur

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

Bekeren in Europa…

Er wordt weer flink gevoetbald in Europa: van de kwartfinale van de KNVB Beker tot de Duitse DFB-Pokal en de Engelse FA Cup. En wat dacht je van knock-outrondes in de Europa League?

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.