Kijk het WK voetbal met Ziggo GO

Kijk het WK voetbal 2018 bij Ziggo

Ook zonder het Nederlands elftal kijk je je ogen uit

Ja, ja, ja… nu weten we het wel dat Nederland zich niet heeft geplaatst voor het WK voetbal 2018 in Rusland. Maar ook zonder het Nederlands elftal belooft het een spektakel te worden.

Er doen 32 landen mee aan het FIFA WK voetbal 2018. De topfavorieten zijn: Spanje, Duitsland, Brazilië en Argentinië. Daarnaast worden er een paar outsiders getipt: Portugal, Frankrijk en onze zuiderburen België. Maar het WK zou het WK niet zijn als er een ander land de verrassing van het toernooi wordt, net zoals ons Oranje in 2010 en 2014. Heb jij je WK-pool al ingevuld?

WK voetbal kijken

Het WK voetbal 2018 wordt gehouden in Rusland. Dat betekent dat er in verschillende tijdzones wordt gevoetbald. Het kan soms verwarrend zijn hoe laat nu precies de wedstrijden beginnen. Hou daarom het uitzendschema van NOS Studio Sport in de gaten.

 

Live op tv bij NOS Studio Sport

Goed nieuws voor alle voetbalfans: NOS Studio Sport (NPO) zendt álle 64 wedstrijden van het WK voetbal uit. Zelfs de poulewedstrijden die tegelijk bezig zijn, want dan maakt de NOS gebruik van twee zenders. Dat wordt heen-en-weer zappen!

Tips
  • De meeste wedstrijden worden op zender NPO 1 uitgezonden en de ‘dubbel geplande’ wedstrijden zie je waarschijnlijk op zender NPO 3.
  • Ben je onderweg met de trein? Of wil je lekker in je tuin het WK kijken, terwijl je tv binnen staat? Download de gratis Ziggo GO app en kijk het WK waar je maar wilt. 
Live WK voetbal kijken met Ziggo GO
Live het WK voetbal kijken in het buitenland

Ga je deze zomer op vakantie naar het buitenland binnen de EU en wil je niks missen van het WK voetbal? Neem je tv lekker mee, met Ziggo GO.

Lees de tips & trucs: