Van Gaal krijgt nog een kans tegen Hiddink

Van Gaal krijgt nog een kans tegen Hiddink

Als de voortekenen niet bedriegen, dan zit Louis van Gaal maandagavond op de bank bij Manchester United als het Chelsea van Guus Hiddink op bezoek komt. De positie van de geboren Amsterdammer kwam zaterdag nog meer onder druk te staan na de blamerende nederlaag van zijn ploeg bij Stoke City (0-2). 'Het bestuur hoeft mij niet te ontslaan. Ik kan zelf ook opstappen', zei Van Gaal na het zevende duel op rij zonder zege.


Vervolgens lieten de Amerikaanse clubeigenaren van United en Van Gaal niets meer van zich horen. Het heeft er dus alles van weg dat zowel United als Chelsea vanaf 18.30 uur Nederlandse tijd onder leiding staat van een oud-bondscoach van het Nederlands elftal. Beide trainers stonden al zes keer tegenover elkaar toen Barcelona en Real Madrid en AZ en PSV elkaar troffen. Van Gaal versloeg Hiddink slechts eenmaal.

Manchester United en Chelsea snakken naar succes. De thuisclub uit Manchester bezet een teleurstellende zesde plaats in de Premier League. Regerend kampioen Chelsea staat zelfs vijftiende.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.