Vechten voor elke punt

Vechten voor elke punt

Met vier topduels in de Premier League live bij Ziggo Sport

Er staat in februari veel op het spel in de Premier League. Want met vier duels tussen de beste zes, telt alleen winnen. Scoren dus!

Door Ziggo Sport | 22 januari 2018 | 15.46 uur

Wie in mei niet bij de beste vier eindigt, speelt bovendien geen Champions League in 2018/19. Deelname aan het belangrijkste internationale toernooi voor Europese clubs is niet alleen een eer maar het levert de club ook veel geld op.

De premie voor deelname is al ruim 12,7 miljoen euro. Elke overwinning levert nog eens 1,5 miljoen euro op en een gelijkspel een half miljoen euro. En dat natuurlijk niet verkeerd voor de clubkas.

Nek-aan-nekrace

Op het moment van schrijven, staat Manchester City op kop. Op plek twee staat Manchester United op de voet gevolgd door Chelsea en Liverpool. 

Virgil van Dijk en Georgino Wijnaldum nemen het met Liverpool op tegen Tottenham Hotspur dat er alles aan zal doen om zich de top vier in te vechten. Arsenal, nummer zes op de ranglijst, probeert uiteraard op Wembley te winnen van The Spurs en staat voor de loodzware taak in eigen huis de voetbalmachine van Manchester City af te stoppen. Ook bij Manchester United tegen Chelsea is een zege op een gevaarlijke concurrent natuurlijk meer dan welkom.

Datum

Wedstrijd

Tijd

4 februari

Liverpool – Tottenham Hotspur

17.30 uur

10 februari

Tottenham Hotspur - Arsenal

13.30 uur

25 februari

Arsenal – Manchester City

15.05 uur

25 februari

Manchester United - Chelsea

15.05 uur

Je ziet de wedstrijden live bij Ziggo Sport, gratis voor Ziggo klanten op kanaal 14. Kijk voor de actuele uitzendtijden in de Ziggo Sport tv-gids.