Ronaldo naar PSG, Gerrard terug naar Liverpool

Ronaldo naar PSG, Gerrard terug naar Liverpool

'Ik heb een gesprekje met hem gevoerd, maar ik ga je niet vertellen wat hij me gezegd heeft', aldus Blanc in Marca. Real-voorzitter Florentino Pérez heeft ondertussen ook zorgen. Aan Kicker antwoordde CR7 op de vraag of hij misschien wel eens vertrekt bij Real Madrid Ja, waarom niet? 

Pérez sprak Ronaldo daarop aan. 'We moeten even praten. Waarom heb je dat gezegd?', vroeg Pérez aan Ronaldo. 'Wat heb ik gezegd? Ik heb dat niet gezegd. Ik heb het op een andere manier gezegd', aldus Ronaldo.

Jürgen Klopp is bezig met een stunt van jewelste volgens The Independent. De Duitse manager van Liverpool is Steven Gerrard aan het paaien terug te keren. Stevie G vertrok na 17 seizoenen bij zijn grote liefde naar Los Angeles Galaxy. Klopp en Gerrard voerden al menig telefoongesprek en hopen dat Galaxy meewerkt aan een rentree.

Marc-André Ter Stegen is een andere prioriteit voor Klopp. Zijn Liverpool heeft een topkeeper nodig waar de coach blind op kan vertrouwen. The Reds wagen komende zomer een poging hem los te weken bij Barcelona. Ter Stegen is op Anfield verzekerd van een basisplaats, schrijft Sport. Bij Barça keept de Duitser vooral in de Cup-toernooien.

Dat José Mourinho zegt dat hij zich niet zo druk maakt om een ontslag bij Chelsea, klinkt opeens logisch. Clubeigenaar Roman Abramovitsj heeft namelijk een transfersom van 50 miljoen euro op zijn coach geweigerd. Hij wil minstens 100 miljoen vangen. Dat bedrag is AS Monaco-aandeelhouder Alessandro Proto veel te gortig, meldt Sport.  

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.