Real Madrid vs PSG: grote namen en hoge verwachtingen

Real Madrid vs PSG: grote namen en hoge verwachtingen

NAVAS VS TRAPP
De eerste doelmannen van Real en PSG blijken onpasseerbaar. Keylor Navas hield vorig seizoen al 2 keer de nul voor de Madrilenen in de Champions League en deed dat ook de eerste 3 duels deze jaargang. Kevin Trapp debuteert dit seizoen en hoefde 3 groepsduels niets te incasseren. Navas redde 5 keer dit seizoen en Trapp 8 maal. 

OP WEG NAAR NUL-RECORD ALS NIEUWELING
Voor Navas ligt er een record in het verschiet als de Costa Ricaan in Bernabéu vanavond opnieuw zonder tegengoal blijft. Dan is hij 540 minuten ongeslagen en pakt hij de topscore af van Miguel Ángel Moyá. De keeper van Atlético Madrid wist vanaf zijn debuut in de Champions League 529 minuten de 0 te houden.

MARCELO VS MAXWELL
De Braziliaanse linksbacks zijn haast niet weg te denken bij hun clubs. Marcelo verkeert in de vorm van zijn leven. De 27-jarige international scoorde 2 keer in de laatste 4 wedstrijden. Bovendien stapelt hij truc op truc. Maxwell (34) houdt het vaak soberder, maar de koele ex-Ajacied maakt indruk met zijn achteloze passing en inzicht.

CIRCUS MARCELO TREEDT OP
[%video cpid=46557%]

MODRIC VS VERRATTI
De Kroaat van Real Madrid en de Italiaan van Paris Saint-Germain zijn de middenvelders die het spel kunnen versnellen. Luka Modric en Marco Verratti hebben ogen in hun achterhoofd en zien de steekpass voordat anderen hem zien. Veel van de creativiteit moet van de vaardige balspelers komen vanavond.

RONALDO VS IBRAHIMOVIC
De Portugese superster wint het qua cijfers van zijn Zweedse tegenstrever in de Champions League. Cristiano Ronaldo maakte er al 5 dit seizoen, tegenover nog niet 1 voor Zlatan Ibrahimovic. Nationaal heeft Ibracadabra een beter gemiddelde met 7 treffers in 7 duels. Ronaldo is goed voor 8 goals in 10 competitiewedstrijden.

[%video cpid=46728%]

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.