Real gaat met een ellendig gevoel richting El Clásico

Real gaat met een ellendig gevoel richting El Clásico

Real begon prima aan het duel en het was voormalig Sevilla-speler Sergio Ramos die de gasten op voorsprong bracht. En hoe! De centrale verdediger scoorde met een schitterende omhaal, maar blesseerde zichzelf bij de val. Daarmee begon de ellende voor Real, want Los Merengues waren na zijn wissel defensief veel kwetsbaarder dan in de beginfase.

Met Keylor Navas in de goal krijgt Real amper goals tegen (4 in 15 duels), maar Casilla mocht in 1 duel direct 3 keer vissen. Ciro Immobile kon 10 minuten voor rust geheel vrijstaan binnenschieten en een kwartier na de pauze scoorde Ever Banega na een heerlijke combinatie. Fernando Llorente besliste het duel 15 minuten voor tijd met een kopbal.

Vlak voor het einde schoot James Rodríguez nog raak, maar die goal kwam veel te laat. Onder meer Cristiano Ronaldo (vrijwel onzichtbaar) en trainer Rafael Benítez dropen af met een gezicht als een oorwurm. Real heeft nu 24 punten en dat zijn er 3 minder dan Barcelona. Na de interlandperiode staat op 21 november El Clásico op het programma. Sevilla is tiende.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.