Premier League en La Liga

Premier League en La Liga

Het wordt smullen in september!

En wat staat er op het menu? In de Premier League lik je je vingers af bij Manchester City-Liverpool en in La Liga wordt het een patatje oorlog met Catalonië-saus.

Premier League september

September is een maand om te smullen in de Premier League. Op 9 september neemt Manchester City het op tegen Liverpool met daarin Wijnaldum. Op dezelfde dag gaat het Everton van Ronald Koeman de strijd aan met Tottenham Hotspur.

De kampioen van seizoen 2016-2017, Chelsea, maakte een pijnlijke start. In de eerste wedstrijd ging de ploeg onderuit tegen de nummer zestien van vorig jaar: Burnley. Ai, herpak je heren! Want op 17 september staat Chelsea-Arsenal op het programma. En alsof dat nog niet genoeg is mag Everton het die dag ook nog opnemen tegen Manchester United. Ja Klaassen, dat is wel wat anders dan NEC…

Als kers op de taart krijgt Chelsea op 30 september Pep Guardiola’s Manchester City op bezoek! Een goed gevulde maag eh maand dus.

Live te zien bij Ziggo Sport (Totaal).

De dikgedruke wedstrijden zie je bij Ziggo Sport.

Datum

Tijd

Thuis

Uit

Zaterdag 9 september

13.30 uur

Manchester City

Liverpool

Zaterdag 16 september

13.30 uur

Crystal Palace

Southampton

Zaterdag 16 september

18.30 uur

Tottenham Hotspur

Swansea City

Zondag 17 september

14.30 uur

Chelsea

Arsenal

Zondag 17 september

17.00 uur

Manchester United

Everton

Zaterdag 23 september

13.30 uur

West Ham United

Tottenham Hotspur

Zaterdag 23  september

18.30 uur

Leicester City

Liverpool

Zaterdag 30 september

16.00 uur

Manchester United

Crystal Palace

Zaterdag 30 september

18.30 uur

Chelsea

Manchester City

Derbi barcelonés

Wie denkt dat El Clásico de enige beladen strijd is in La Liga, die heeft het mis. Op 9 september staat ook de derby van Barcelona op het programma. De anders zo eensgezinde Catalanen moeten een kant kiezen: FC Barcelona óf Espanyol. Hoewel Espanyol de underdog is (of de underparkiet want zo noemen ze zich), kan er natuurlijk altijd voor een stunt worden gezorgd. En nu het trio MSN voortaan door het leven gaat als MS, wankelt het iets meer bij Barca.

Wil je alvast in de relsfeer komen? Kijk dan de beelden van voorgaande jaren. Duwen, schelden, vechten; het ‘hoort’ allemaal bij dit derby-pakket.

Live te zien om 20.45 uur bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw