Pirouette-goals, à la Romário, scheel getikt en Playmobil-Suárez

Pirouette-goals, à la Romário, scheel getikt en Playmobil-Suárez

WAANZINNIGE GOALS TE OVER
We bouwen de lading heerlijke doelpunten op van lekker naar wow zo zie je ze maar zelden. Victor is gladjes en scoort (video), terwijl Jonathan Viera eindelijk eens spectaculair voor vreugde zorgt bij Las Palmas (video). Daniel Parejo is dubbel trefzeker op bezoek bij Celta de Vigo. Eerst op Romário-achtige wijze (video) en daarna loepzuiver:

[%video cpid=46813%]

DE PARELS ONDER DE PARELS
Get ready voor meervoudige climaxen. Jesús Dátolo degradeert een verdediger tot langsvliegend object (video) en Andre is verantwoordelijk voor de Fluwelen Lob van de Week (video). Sergio Ramos scoort geweldig, al vergeet hij zacht te landen (video). Neymar is fabuleus fantasierijk (video), maar Iñaki Williams wint het qua afronding:

[%video cpid=46801%]

HUUP HUUP BARBA-TRUC
Hoogste tijd voor verfijnde acties. Doelman Javi Varas is geïnspireerd door Manuel Neuer en Marc-André Ter Stegen (video), terwijl Fabián Orellana én Nolito poorten binnen 8 seconden (video). Diego Simeone viert ultiem extatisch de winnende goal (video) en Sergio Busquets en Andrés Iniesta tikken een tegenstander compleet scheel:

[%video cpid=46818%]

PIJN EN ONGELOOFLIJK TRIESTE DOELPUNTENMAKER
Eibar-Getafe levert twee heel sukkelige momenten op. Deze verdediger valt wel erg klunzig om (video) en het veld pijnigt de veel te optimistisch invliegende spits (video). We hebben zelden zo'n bizarre botsing tussen twee ploeggenoten gezien (video). Vincent Aboubakar valt vooral op met zijn extreem trieste viering van zijn goal: 

[%video cpid=46821%]

SIERD PAKT UIT EN SUÁREZ PLAYMOBIL-HAAR
Onze Sierd de Vos verwent je met veel moois. De specialist met oog voor detail ziet bijvoorbeeld dat Celta de Vigo scoort dankzij fotograaf (video) en dat Nolito bijna een gol olímpico maakt (video). Ook de stylist in Sierd is wakker. Luis Suárez gebruikt namelijk de hele pot (video) en heeft daardoor Playmobil-haar (video). Tot slot een lange tirade:

[%video cpid=46819%]

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen gratis op vier kanalen

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

Bekeren in Europa…

Er wordt weer flink gevoetbald in Europa: van de kwartfinale van de KNVB Beker tot de Duitse DFB-Pokal en de Engelse FA Cup. En wat dacht je van knock-outrondes in de Europa League?

Ajax

Win een overnachting in de ArenA

Beleef het Klassiekerweekend van je leven met een overnachting in ons Ziggo Tiny House! Laat zien hoe jij je voorbereidt op de wedstrijd met #zigGOajax en wie weet kruip jij onder de wol in de ArenA.