Pieters in Oranje, Robben tegen Wales

Pieters in Oranje, Robben tegen Wales

Riedewald speelde zondag nog de hele wedstrijd van Ajax tegen Feyenoord. Riechedly Bazoer moest zich in de rust van de klassieker laten vervangen met een knieblessure. De middenvelder van Ajax meldde zich maandag ook bij Oranje. 'Zijn blessure kan niet verergeren', vertelde Blind. 'We kijken dinsdag op de training even hoe het gaat.'

Nederland voetbalt vrijdag in Cardiff tegen Wales. Het uitduel met Duitsland staat voor volgende week dinsdag in Hannover uitgeschreven.

Arjen Robben is weer opgenomen in de selectie van Blind, maar de vleugelflitser van Bayern München komt alleen in actie tegen Wales. 'Na de wedstrijd tegen Wales gaat hij naar huis en kan hij zich een week voorbereiden op het volgende duel met Bayern München', aldus de bondscoach.

Robben is pas net hersteld van een liesblessure. 'Het gaat erom dat ik nu voor een lange periode fit blijf', zei hij bij aankomst in het trainingskamp van Oranje. 'Maar ik vind het heel fijn om hier te zijn. Er zal de komende week ook gesproken moeten worden. Hoe het weer beter moet met Oranje en zo.'

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.