Ook Neymar vertrekt, PSV opent de jacht

Ook Neymar vertrekt, PSV opent de jacht

'Als de situatie oncomfortabel dreigt te worden, kunnen we niet in Spanje blijven werken. We zullen het huidige contract bij de club respecteren, maar zonder een rustige gang van zaken verlengen we niks', aldus Neymar senior tegenover Cadena SER. Een rechtbank bepaalde onlangs dat er 40 miljoen euro aan banktegoeden van Neymar bevroren moet worden. Messi hangt ook een forse straf boven het hoofd.

PSV heeft volgens Fanatik de jacht geopend op Mehmet Topal. De 29-jarige controlerende middenvelder van Fenerbahçe wil zijn contract niet verlengen bij de Turkse topclub en dus moet hij in de winterstop verkocht worden. De 53-voudig international is aan zijn vierde seizoen bij Fener bezig en speelde daarvoor bij Valencia en Galatasaray. Ook Gala, Besiktas en Everton zitten achter hem aan.'Ajax zit achter Braziliaan aan'

Bayern München is als de dood dat David Alaba zwicht voor een lucratief bod van een andere topclub. De Zuid-Duitsers gaan de linksback dan ook een enorme salarisverhoging bieden, aldus Bild. Het huidige contract van de Oostenrijker loopt tot medio 2018 en hij verdient nu 3 miljoen euro per jaar. Zijn nieuwe verbintenis moet tot 2020 lopen en zijn salaris wordt opgeschroeft tot liefst 6 miljoen.

Ajax heeft zich gemengd in de strijd om Edmilson. De 21-jarige Braziliaanse spelmaker speelt bij Sint-Truiden, maar daar lijkt snel een einde aan te komen. 'Ik ga ervan uit dat ik in januari vertrek', zegt hij in Het Laatste Nieuws. Het contract van Edmilson loopt komende zomer af en dus wil zijn club in de winter nog geld voor hem vangen. Ook Anderlecht, Standard Luik, Club Brugge en AA Gent zijn geïnteresseerd.

Martin van Geel laat weten snel een akkoord te verwachten met Dirk Kuyt over een langere verbintenis bij Feyenoord. 'Het zou inderdaad zomaar kunnen dat we er al eerder met elkaar uit zijn. We zijn heel tevreden zijn met elkaar. Dat geldt voor Dirk en dat geldt voor ons. Dus het moet wel heel gek lopen willen we onze samenwerking niet verlengen', aldus de technisch directeur tegenover Voetbal International.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.