Laatste ronde!

…in de Eredivisie, Primera División, Bundesliga en Premier League

P
Lees meer

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog ontzettend spannend! Om het nóg spannender te maken spelen alle teams in elke competitie gelijktijdig in de laatste speelronde. Dat wordt de hele tijd je telefoon of radio checken als je dan in het stadion zit!

Feestje op de Coolsingel?

Nog één overwinning heeft Feyenoord nodig om het kampioensschap binnen te slepen. En dat kan deze zondag al in de derby tegen Excelsior. Maar hoe gaat het team van Gio om met de kampioensdruk nu de Coolsingel zo dichtbij lijkt?

Na het verlies tegen PSV weet Ajax dat er niets anders op zit dan de laatste twee wedstrijden te winnen. Niet alleen voor dat kleine kansje op het kampioensschap, maar ook om de Eindhovenaren op afstand te houden. Want de voorronde Champions League staat nog op het spel.

Resterend programma top 3:

DatumFeyenoordAjaxPSV
Zondag 7 meiExcelsiorGo Ahead EaglesFC Groningen
Zondag 14 meiHeraclesWillem IIPEC Zwolle

Tussenstand top 3 na speelronde 32:

Nr.TeamP
1Feyenoord79
2Ajax75
3PSV72

Volg de ontknoping van de Eredivisie bij FOX Sports!

Feestje op de Coolsingel?
Barcelona vs. Real Madrid

Barcelona vs. Real Madrid

In Spanje zijn er nog vier speelronden te gaan waarin twee ploegen nog écht om de titel strijden: Barcelona en Real Madrid. Voor Barcelona staat onder meer het pittige Villareal nog op het programma terwijl Real het zeker ook niet makkelijk heeft met Málaga en nummer vier Sevilla. Laatstgenoemde strijdt nog volop met Atlético om de derde positie, wat een directe plek in de Champions League oplevert. Iets waar we in Nederland alleen nog maar van kunnen dromen.

Resterend programma voor de titelkandidaten:

DatumBarcelonaReal Madrid
zaterdag 29 aprilEspanyolValencia
zaterdag 6 meiVillarealGranada
zondag 14 meiLas PalmasSevilla
zondag 21 meiEibarMálaga

Je volgt de ontknoping van de Primera División bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal!

Er lijkt niet meer zoveel fout te kunnen gaan voor Feyenoord. Of krijgen de Rotterdammers toch nog last van kampioensdruk?

Zeg het maar: wordt Feyenoord of tóch Ajax kampioen?

Chelsea of Tottenham?

Chelsea staat nog altijd bovenaan in de Premier League. De mannen van Antonio Conte moeten de komende drie wedstrijden hun voorsprong van vier punten verdedigen. Dat moet te doen zijn met tegenstanders als Middlesbrough, West Brom en Sunderland. Nummer twee Tottenham maakt nog kans op de titel maar moet nog tegen Manchester United. De strijd om plek 3 en dus directe plaatsing voor de Champions League is ook nog in volle gang, met Liverpool, Manchester City, Manchester United en Arsenal in de race!

Volg het bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Chelsea of Tottenham?
Rekordmeister

Rekordmeister

Bayern München is al seizoenenlang oppermachtig in de Bundesliga. Dit seizoen lijkt dat niet anders, al werden de afgelopen twee wedstrijden moeizaam gelijkgespeeld. Maar goed, ze hebben nog maar vier punten nodig om kampioen te worden. Dus de resterende vier wedstrijden kunnen ze gewoon gelijkspelen.

Leipzig staat op een stevige tweede plaats. Is er verder nog iets om voor te vechten in de Bundesliga? Ja, want de strijd om plek 3 en dus directe plaatsing voor de Champions League is nog niet beslist. Hoffenheim en Dortmund zijn nog in de running. En laten die elkaar nou net ontmoeten op 6 mei!

Volg de ontknoping van de Bundesliga bij FOX Sports.