Moeilijk verhaal Ajax, Groningen is gewipt

Moeilijk verhaal Ajax, Groningen is gewipt

Ajax heeft de kans op een Europees verblijf na de winterstop niet meer in eigen hand. Het elftal van Frank de Boer houdt een achterstand van 2 punten op Fenerbahçe, de nummer 2 van de poule. De Turken hebben ook nog eens een beter onderling resultaat.

De verrassende koploper Molde won met 2-1 van Celtic en is zeker van overwintering in Europa. Ajax besluit de groepsfase met een uitwedstrijd tegen Celtic en een optreden tegen Molde in De Arena.

FC Groningen verloor in de Europa League voor de derde keer. De noorderlingen gingen in de eigen Euroborg tegen Slovan Liberec met 1-0 onderuit. Via doelman Sergio Padt verdween een kopbal van Zdenek Folprecht in de 81ste minuut in het Groningse doel.

Met slechts 1 punt uit 4 duels is de ploeg van Erwin van de Looi uitgeschakeld. Liberec belandde op 7 punten. Braga is koploper met 9 punten, ondanks de 1-0 verliespartij bij Olympique Marseille. De Fransen hebben 6 punten. Groningen speelt op 26 november uit tegen Olympique en sluit de groepsfase op 10 december af thuis tegen Braga.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.