Maher kan droomtransfer maken, Koeman raakt Pellè kwijt

Maher kan droomtransfer maken, Koeman raakt Pellè kwijt

De Italianen volgen Maher al sinds 2013. De 22-jarige jeugdinternational maakte toen indruk met PSV tegen Milan in de laatste voorronde van de Champions League. De oud-AZ'er kon die vorm niet vasthouden en heeft dit seizoen geen vaste basisplek in Eindhoven. Het afgelopen weekend werd hij zelfs uitgefloten door de eigen aanhang.

Cristiano Ronaldo laat geen gelegenheid onbenut om te benadrukken dat hij bereid is Real Madrid te verlaten. Bij de presentatie van zijn film, opende hij op de rode loper de deuren voor geïnteresseerde clubs. 'Of ik nog een keer onder José Mourinho ga werken? Waarom niet. Ik heb nog een contract voor 2 jaar bij Real, maar in de toekomst weet je het nooit.’

Ronald Koeman dreigt Graziano Pellè te gaan verliezen. Volgens The Daily Mirror heeft Juventus belangstelling voor de spits van Southampton. De Italiaans kampioen mist een aanspeelpunt na het vertrek van Fernando Llorente. Koeman nam Pellè in 2014 mee van Feyenoord naar Engeland. De Italiaan scoorde sindsdien 18 keer voor The Saints. 

Dante kan na een jaar alweer terug naar een echte topclub. De 32-jarige verdediger stapte in de zomer over van Bayern München naar VfL Wolfsburg en wordt nu gevolgd door Chelsea. 'Ik heb er altijd van gedroomd voor een grote club als Chelsea te spelen', reageert de Braziliaan op TwitterDante staat tot medio 2018 onder contract bij Die Wölfe. 

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.