Dikke Ronaldo, bling bling-Louis, akka-koekoek en smullen van billen

Dikke Ronaldo, bling bling-Louis, akka-koekoek en smullen van billen

MOOI, KNAP, WOWDe jonkies waren deze week lekker op dreef! In Japan zagen ze een kandidaat voor Doelpunt van het Jaar (video) en ook in Engeland doen ze het van ver (video). In Zweden zijn ze bekend met de scorpion kick (video), terwijl in Griekenland de kanonskogels om je oren vliegen (video). Willian bezorgt Chelsea een forse dosis plezier (video).

De dikke en tevens echte Ronaldo kan het nog steeds (video) en dit knulletje heeft ook uitstekende moves (video). Neymar kan werkelijk alles hooghouden (video) en zet Luis Suárez ook voor schut (video). Er is maar één echte eindbaas van de zaal en dat is Falcao (video). Douglas Costa vermaakt ons met een fabuleuze akka-koekoek:

[%video cpid=46763%]

RAAR, BIZAR, BIJZONDERLouis van Gaal staat flink in de spotlights. Zo is de beste man een bling bling-rapper (video) en vergeet hij opnieuw de voornaam van een van zijn spelers (video). De Manchester United-fans laten weten wat ze van LvG willen zien (video). José Mourinho heeft niets te vertellen (video) en Marc-André ter Stegen verveelde zich (video).

Rijdt Sebastian Vettel nu vooruit of achteruit (video)? Neymar laat tegenwoordig ook vrouwen op een positieve manier huilen (video) en van de inworp van Antonio Barragán krijg je ook tranen in je ogen (video). Jürgen Klopp heeft een oplossing voor falende spelers (video) en Xabi Alonso had tegen Arsenal ook best een bril kunnen gebruiken:

[%video cpid=46766%]

LEKKER, LEKKERDER, LEKKERSTOp het veld zit het Rafael van der Vaart bij Real Betis nog niet mee. Toch verkeert hij volgens Bunte privé auf Wolke Sieben dankzij nieuwe vlam (foto’s). VDV’s ex Sylvie Meis legt het op haar beurt aan met Sami Khedira (foto’s en video’s). Voormalige bedpartner van Marouane Fellaini presenteert hete kalender (foto’s en video).

Smullen voor billenmannen! Reef komt met fijne teaser voor kalender (video) en check Lingerie FC: vechtende vrouwen in ondergoed dus (foto’s). Een veelbelovende voetbalster is het model dat de duurste bh aller tijden mag showen (video). Tot slot trekt niet zo begaafde freestylster veel aandacht voor de bewegingen boven de bal (video).

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.