Depay dankt Giggs voor wijze tips

Depay dankt Giggs voor wijze tips

Vlak voor de confrontatie in de Champions League met zijn oude club PSV heeft Memphis Depay zijn vorm hervonden. De aanvaller maakte zaterdag in de gewonnen competitiewedstrijd van Manchester United tegen Watford (2-1) zijn eerste doelpunt in bijna twee maanden. Met dank aan assistent-trainer Ryan Giggs, gaf Depay toe. 'Ik heb met Giggs aan wat dingetjes gewerkt. Hij heeft me goede adviezen gegeven', zei de vleugelspits, zonder in details te willen treden.

Depay maakte een veelbelovende start bij ManUnited, maar belandde daarna in een vormcrisis. De oud-PSV'er verhuisde zelfs naar de bank. Tegen Watford liet manager Louis van Gaal hem samen met Jesse Lingard voorin spelen, omdat Wayne Rooney en Anthony Martial geblesseerd waren. 'In dit systeem had ik meer ruimte en vrijheid. Het was genieten', zei Depay, die erkende dat hij door een dal is gegaan. 'Iedere jonge speler maakt zulke dingen mee. Maar ik ben hard en goed blijven trainen. Alle hulp is dan welkom om door moeilijke periodes te komen.'

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.