De Jong weer Engeland, Chelsea CR7-constructie

De Jong weer Engeland, Chelsea CR7-constructie

De Jong begon zijn carrière bij De Graafschap en speelde vervolgens drie jaar bij FC Twente. Daar dwong hij een transfer naar Borussia Mönchengladbach af, maar in Duitsland kwam hij niet echt los. Na een verhuurperiode bij Newcastle United, streek hij vorig seizoen in Eindhoven neer. Met 20 treffers had hij een groot aandeel in het eerste kampioenschap van PSV in zeven jaar. De Jong ligt nog tot medio 2019 vast.

Volgens AS heeft Chelsea een constructie bedacht om Cristiano Ronaldo naar Stamford Bridge te halen. De steenrijke clubeigenaar Roman Abramovich wil Oscar en Nemanja Matic van de hand doen en Eden Hazard naar Real Madrid sturen. De eerste twee spelers leveren ongeveer 60 miljoen euro op en dat zou samen met Hazard genoeg moeten zijn om Real te overtuigen. CR7 ligt nog tot medio 2018 vast.

Maar het is nog lang niet zeker dat Hazard naar Madrid vertrekt. Don Balón kopt dat Barcelona zich ook wil mengen in de strijd om de Belgische aanvaller van Chelsea. De international zit de laatste tijd vaker op de bank dan hem lief is, terwijl hij vorig seizoen nog werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland. Barcelona mag vanaf de winter weer aankopen doen en heeft 65 miljoen euro voor hem over.

Il Corriero dello Sport weet zeker dat Gregory van der Wiel naar Internazionale vertrekt. AS Roma was ook in de race voor de rechtsback, maar de club uit Milaan heeft een akkoord met Paris Saint-Germain. PSG en Inter spelen eind december een vriendschappelijk duel tegen elkaar en dan zullen de laatste formaliteiten worden afgerond. Van der Wiel heeft een aflopend contract en mag voor een klein bedrag weg.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.