City draait achterstand om en gaat door

City draait achterstand om en gaat door

Liverpool speelt de finale van de League Cup tegen Manchester City. De mannen uit Manchester wonnen in eigen huis moeizaam met 3-1 van Everton, nadat het in de eerste helft met 1-0 achter kwam. Die marge van twee was nodig, want in Liverpool won Everton nog met 2-1.

Die achterstand van 1-0 stond er door een mooie actie van Ross Barkley. Hij speelde zichzelf vrij en met rechts vond hij van een meter of 20 de korte hoek. Everton zakte vervolgens in en dat speelde City in de kaart. Al snel was het 1-1 door Fernandinho. Zijn schot werd aangeraakt en belandde tegen de touwen.

Het duurde lang voordat City op een voorsprong kwam die voldoende was voor de finale. Pas na 70 minuten kwam de 2-1 van Kevin De Bruyne op het scorebord. De rossige Belg rondde af na een flitsende actie op de vleugel van Raheem Sterling. Diezelfde De Bruyne zorgde zeven minuten later zelf voor de voorzet. Hij bediende Agüero, die fraai binnenkopte. Everton kon zich vervolgens niet terugvechten in de wedstrijd.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.