Live: Mayweather vs. McGregor

Live: Mayweather vs. McGregor

En win kaarten voor de UFC Fight Night in Rotterdam!

Evenement is geweest | 27 augustus 2017

Knock knock. Who’s there? Knockout zul je bedoelen! Het gevecht van de eeuw staat voor de deur. Live bij FOX Sports.

Ka-ching!

Op zaterdag 26 augustus neemt meervoudig wereldkampioen boksen Floyd Mayweather (40) het op tegen Conor McGregor (29), de MMA-ster van dit moment. Het historische sportevent rinkelt aan alle kanten. Voor meer dan honderd miljoen dollar prijzengeld voor beide partijen haalt zelfs de gepensioneerde bokser Mayweather zijn bokshandschoenen uit het stof.

Wil je het gevecht live vanuit de arena meemaken? Dan mag je minstens $ 1675 aftikken. Online worden zelfs al kaarten aangeboden voor $ 167.500. Doe normaal! En Amerikanen die via de tv willen kijken betalen $ 99 voor de wedstrijd. Dat gaan we in Nederland niet doen! Nee? Lees snel verder.

Hoe kan ik kijken?

Een vooroordeel over Nederlanders is dat we vaak voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Laten we dat vooroordeel eens bevestigen:

  • Heb je een FOX Sports International of FOX Sports Compleet abonnement? High five. Dan is dit titanengevecht gewoon inbegrepen in je abonnement. Je kijkt de wedstrijd op FOX Sports 2 (kanaal 422).
  • Heb je geen van deze twee FOX Sports abonnementen? Dan heb je voor een paar dubbeltjes extra de avond van je leven. Bestel hier je FOX Sports International dagpas voor €7,95. Let op: bestellen kan vanaf nu tot uiterlijk één uur voor de wedstrijd.
De tweede ronde

Nog niet uitgevochten? Op 2 september strijkt het UFC-circus voor de tweede keer neer in Nederland. Het Rotterdamse Ahoy is het decor van de UFC Fight Night. Nederlander Stefan Struve neemt het op tegen Alexander Volkov uit Rusland. En de Engelse Darren Till pakt de Serviër Bojan Velickovic aan. Of andersom.

Vanaf de bank supporten? Bestel hier je FOX Sports International dagpas (bestellen kan vanaf 28 augustus).

Kaarten UFC Fight Night 2 september

De actieperiode is afgelopen! De winnaar ontvangt bericht.

Digitaal modderworstelen

Online is het gevecht al begonnen. McGregor trollde Mayweather door een foto van zijn vader, Mayweather senior, te posten. En ondertussen telt ‘Money’ Mayweather junior zijn knaken…