Rojer heeft de smaak te pakken

Rojer heeft de smaak te pakken

Tennisser Jean-Julien Rojer heeft de smaak te pakken. De Nederlandse dubbelspecialist boekte maandag zijn eerste zege ooit op de ATP World Tour Finals en pakte woensdag met Horia Tecau ook overwinning nummer twee. Daardoor is het Nederlands/Roemeense koppel al zeker van een plek in de halve finales in Londen. 'We voelen ons fris en fit, we spelen goed', zei de geboren Antilliaan. 'Maar garanties heb je nooit, iedereen kan op dit toernooi van iedereen winnen. Het is voor ons zaak gefocust te blijven en door te gaan met winnen.'

De 34-jarige Rojer en de vier jaar jongere Tecau, dit jaar winnaars van Wimbledon, sluiten de groepsfase vrijdag af tegen de Fransen Pierre-Hugues Herbert en Nicolas Mahut. 'We willen ook die laatste wedstrijd winnen en ongeslagen blijven in de groep', zei de Roemeen. 'Het is onze bedoeling om deze week alles te winnen.'

Het duo kan het jaar afsluiten als nummer één van de wereld. De belangrijkste concurrenten voor Rojer en Tecau zijn de Amerikaanse tweelingbroers Bob en Mike Bryan, die in Londen al één partij verloren.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Tennis

US Open 2017

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaar. Van de eerste bal tot de laatste matchpoint, je ziet het van 28 augustus tot en met 10 september bij Eurosport 1.

Tennis

Klaar voor de tenniszomer

Wat doe je als proftennisser om je voor te bereiden op Wimbledon? Je oefent op gras. Of je trekt je daar weinig van aan en je gaat vlammen op de gravelbanen van Roland Garros. Voor beide is wat te zeggen.

Tennis

Davis Cup: Bosnië - Nederland

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons voor de play-offs voor de wereldgroep in 2018. Makkelijk wordt het niet.