Haase en De Bakker al klaar Down Under

Haase en De Bakker al klaar Down Under

Voor het vijfde jaar op rij heeft Robin Haase de eerste ronde van de Australian Open niet overleefd. De Hagenaar stelde tegen Mirza Basic hevig teleur en ging met 7-6 (4), 6-4, 6-4 onderuit. De Bosniër is de nummer 138 van de wereld en was bij twee eerdere optredens in Melbourne niet door de kwalificatie heen gekomen.

In de bloedhitte van Melbourne speelde de Hagenaar veel te afwachtend en ging hij bovendien slordig om met de geboden kansen. Pas bij een 2-0 achterstand in sets en een break achterstand in set drie wist hij Basic voor het eerst te breken. Een tweede servicebreak bleek fataal en daarmee won de 4-jarige Bosniër zijn eerste partij op een hoofdtoernooi van een Grand Slam. 

DE BAKKER MAAKT HET CILIC LASTIG
Ook Voor Thiemo de Bakker viel het doek. De Nederlander startte tegen US Open-winnaar Marin Cilic uitstekend, maar stortte na een 7-6, 4-1 voorsprong in. Op de opslag van Cilic kreeg De Bakker bij 5-4 zelfs nog twee setpoints, maar die kon hij niet benutten. De opgeluchte Cilic sloeg vervolgens hard toe.

Pas in de vierde set had De Bakker zijn niveau gevonden, maar het was niet voldoende om de uiteindelijke 6-7 (4), 7-5, 6-2, 6-4 nederlaag te kunnen voorkomen. 

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Tennis

US Open 2017

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaar. Van de eerste bal tot de laatste matchpoint, je ziet het van 28 augustus tot en met 10 september bij Eurosport 1.

Tennis

Klaar voor de tenniszomer

Wat doe je als proftennisser om je voor te bereiden op Wimbledon? Je oefent op gras. Of je trekt je daar weinig van aan en je gaat vlammen op de gravelbanen van Roland Garros. Voor beide is wat te zeggen.

Tennis

Davis Cup: Bosnië - Nederland

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons voor de play-offs voor de wereldgroep in 2018. Makkelijk wordt het niet.