Fed Cup-finale na eerste dag in evenwicht

Fed Cup-finale na eerste dag in evenwicht

Kvitova is zesde op de wereldranglijst en was de favoriet, maar had duidelijk last van zenuwen. Ze liet haar eerste 9 breakpoints liggen en tot overmaat van ramp verzilverde Pavljoetsjenkova haar eerste breekkansen wél. Maar de 25-jarige Tsjechische ging niet ten onder. Kvitova bleef knokken en toen haar eerste break een feit was, had ze weinig problemen met de 1 jaar jongere Russische (nummer 28 van de WTA-ranking).

[%video cpid=46913%]

Sjarapova is vierde van de wereld en was beter dan Pliskova, de mondiale nummer 11. De Russin bracht zichzelf wél zo nu en dan in de problemen, getuige haar 9 dubbele fouten en 16 overige onnodige fouten. Op de service van Pliskova miste ze nog 2 matchpoints, maar het eerste wedstrijdpunt op eigen opslag was direct raak. Morgen staan in Praag de andere twee enkelpartijen op het programma net als het dubbelspel.

[%video cpid=46915%]


Uiteraard kun je bij Ziggo Sport Totaal volop live genieten van al het spektakel. Word abonnee of kijk mee via Ziggo Sport Totaal Go.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Tennis

US Open 2017

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaar. Van de eerste bal tot de laatste matchpoint, je ziet het van 28 augustus tot en met 10 september bij Eurosport 1.

Tennis

Klaar voor de tenniszomer

Wat doe je als proftennisser om je voor te bereiden op Wimbledon? Je oefent op gras. Of je trekt je daar weinig van aan en je gaat vlammen op de gravelbanen van Roland Garros. Voor beide is wat te zeggen.

Tennis

Davis Cup: Bosnië - Nederland

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons voor de play-offs voor de wereldgroep in 2018. Makkelijk wordt het niet.