Djokovic rommelig door, Federer ligt eruit

Djokovic rommelig door, Federer ligt eruit

De partij duurde een uur en 36 minuten. Djokovic leverde zijn opslag liefst vijf keer in, maar brak vaak meteen terug. De Serviër bleef daardoor op koers voor zijn derde titel in het Franse evenement en zijn eerste indoortitel in bijna een jaar. Het was zijn negentiende zege op rij. Zijn volgende tegenstander is Tomas Berdych of publiekslieveling Jo-Wilfried Tsonga.

Roger Federer is in de derde ronde uitgeschakeld. De Zwitserse nummer twee van de wereld boog voor het servicegeweld van John Isner. Hij verloor met 7-6 (3), 3-6, 7-6 (5) van de Amerikaan. Isner sloeg 27 aces in de partij die ruim twee uur duurde.

Hij wist opvallend genoeg geen enkele keer de serivegame van Federer te breken en dankte zijn overwinning aan twee sterke tiebreaks in de eerste en derde set. Isner treft in de vierde ronde David Ferrer, die afrekende met Grigor Dimitrov. De Spanjaard won met 6-7 (4), 6-1, 6-4 van de Bulgaar.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Tennis

US Open 2017

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaar. Van de eerste bal tot de laatste matchpoint, je ziet het van 28 augustus tot en met 10 september bij Eurosport 1.

Tennis

Klaar voor de tenniszomer

Wat doe je als proftennisser om je voor te bereiden op Wimbledon? Je oefent op gras. Of je trekt je daar weinig van aan en je gaat vlammen op de gravelbanen van Roland Garros. Voor beide is wat te zeggen.

Tennis

Davis Cup: Bosnië - Nederland

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons voor de play-offs voor de wereldgroep in 2018. Makkelijk wordt het niet.