Azarenka vernietigt arme Van Uytvanck

Azarenka vernietigt arme Van Uytvanck

Victoria Azarenka geldt samen met Serena Williams als de grote favoriete voor de Australian Open. In de eerste ronde tegen Alison Van Uytvanck liet de Wit-Russiche zien waarom. In iets meer dan 50 minuten was het gespeeld. De weggeblazen Belgische werd zelfs geen game gegund en kreeg een vernederende 6-0, 6-0 om de oren.

Azarenka is weliswaar slechts als veertiende geplaatst in Melbourne, maar is eindelijk verlost van blessureleed. Ze maakte in de voorbereiding van het grandslamtoernooi al indruk door met overmacht het toernooi van Brisbane te winnen. Van Uytvanck is toch de nummer 43 van de wereld, maar moet zich op de baan als een beginner hebben gevoeld. 

Azarenka moet in de jacht op haar derde titel op de Australian Open nu eerst zien af te rekenen met Danka Kovinic uit Montenegro. In de vierde ronde kan de Spaanse Garbiñe Muguruza als eerste tegenstandster van naam opdoemen.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Tennis

US Open 2017

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaar. Van de eerste bal tot de laatste matchpoint, je ziet het van 28 augustus tot en met 10 september bij Eurosport 1.

Tennis

Klaar voor de tenniszomer

Wat doe je als proftennisser om je voor te bereiden op Wimbledon? Je oefent op gras. Of je trekt je daar weinig van aan en je gaat vlammen op de gravelbanen van Roland Garros. Voor beide is wat te zeggen.

Tennis

Davis Cup: Bosnië - Nederland

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons voor de play-offs voor de wereldgroep in 2018. Makkelijk wordt het niet.