ABN AMRO WTT live bij Ziggo Sport

ABN AMRO WTT bij Ziggo Sport

Volg hét Nederlandse tennistoernooi op de voet

Het deelnemersveld van het ABN AMRO WTT is weer beresterk: wat dacht je van topspelers als Cilic, Tsonga en Tsitsipas? En vergeet Robin Haase en Wawrinka ook niet! Kortom: Ziggo Sport is weer the place to be voor tennisfans.

ABN AMRO World Tennis Tournament 2019 - van 11 t/m 17 februari

Na het jubileumtoernooi van vorig jaar staat nu alweer toernooi nummer 46 voor de deur. Zoals gezegd weer met toppers en tennistalenten. Inmiddels zijn ook Ranoic, Edmund en Chatsjanov aan de line-up toegevoegd.

Wawrinka kreeg eerder al een wildcard voor het toernooi in Rotterdam. Door afmelding van Kyrgios vanwege een blessure, wordt Robin Haase zonder wildcard toegelaten tot het hoofdtoernooi. De vrijgekomen wildcard gaat door naar de Nederlander Griekspoor.

Al even in de stemming komen?
Live ABN AMRO WTT kijken op Ziggo Sport

Bij Ziggo Sport word je trouwens op je wenken bediend. De hele week staan onze camera’s aan het centre court in Rotterdam en zie je van maandag tot en met zondag de absolute toppers van het mondiale tennis aan het werk. Zodra we meer weten, melden we het op deze pagina.

Ziggo Sport (kanaal 14) zendt overdag en ’s avonds live het ABN AMRO WTT uit. De exacte uitzendtijden weten? Bekijk de Ziggo Sport tv-gids

Meer Ziggo Sport: