Rugby: Autumn Internationals

Rugby: Autumn Internationals

Vanaf 11 november live bij Ziggo Sport kanaal 14

Rugby's finest! In de Autumn Internationals spelen de beste rugbylanden tegen elkaar. De Europese grootmachten ontvangen de toppers uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Eer en bekers staan op het spel.

Engeland neemt het onder anderen op tegen Argentinië. Vorig jaar trok Engeland met een mannetje minder aan het langste eind met 27-14. De Argentijnen gaan op zoek naar revanche tegen Engeland. Ruim 81.000 Engelse fans zullen de thuisploeg naar voren scanderen in het uitverkochte Twickenham Stadium: na Wembley het grootste stadion van het Verenigd Koninkrijk.

Haka

Ook toplanden Schotland en Nieuw-Zeeland treffen elkaar. Alleen al de machtige haka van The All Blacks is het kijken waard. De nummer één van de wereld laat voor elke wedstrijd de passie en strijdlust zien die het rugby zo mooi maakt. De Schotten gaan met iedereen de strijd aan, maar nog nooit wonnen ze van Nieuw-Zeeland.

The Autumn Internationals worden afgesloten door Wales en Zuid-Afrika. Vorig jaar won Wales met de grootste marge ooit van de Zuid-Afrikanen. Met 27-13 wist het voor het eerst de Prince William Cup twee jaar achter elkaar te behouden. Wie gaat er nu met de trofee vandoor?

Benieuwd naar het speelschema? Bekijk de Ziggo Sport tv-gids.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw