Geen groter strijd dan El Clásico

Geen groter strijd dan El Clásico

Vlak na de lancering van Ziggo Sport kun je je hart ophalen bij de derby der giganten: Real Madrid tegen Barcelona. Dus zit aanstaande zaterdag op het puntje van je stoel en zet je tv op digitaal kanaal 14. De wedstrijd begint om 18.15 uur, maar we starten al met voorbeschouwen om 17.00 uur.

El Clásico is de meest bekeken en heftigste voetbalstrijd op aarde. De grootmachten Barcelona en Real Madrid zijn elkaars aartsvijanden op elk gebied. Dit is de elite uit de hoofdstad tegen het verzet van Catalonië. Cristiano Ronaldo versus Lionel Messi. De meest succesvolle club ooit tegen de mooist spelende ploeg. Dit is EL CLASICO!

Tijdens de laatste editie van het duel der giganten zagen meer dan 400 miljoen mensen in 70 verschillende landen de kraker live. Dat kan vanaf nu ook elke klant van Ziggo. Elke onnavolgbare dribbel van Messi zie je rechtstreeks en je mist niets van de tomahawks van Ronaldo.

Haalt Messi het?
Het is nog de vraag of Messi op tijd fit is voor El Clásico. De Argentijnse pingelaar raakte eind september geblesseerd aan zijn knie, maar is in de verhitte strijd met de hoofdstedelingen van levensbelang voor Barça. Messi speelde 31 keer tegen de aartsrivaal uit Madrid en was daarin goed voor liefst 21 goals en 13 assists.

Jacht op Barça-scalp
Ronaldo heeft inmiddels 15 doelpunten op zijn naam staan in de strijd op het scherpst van de snede. Ook hij wil dit seizoen weer topscorer van de Spaanse Primera División worden. Lukt het de Portugees om Barcelona pijn te doen in het eigen imposante Santiago Bernabéu? Verslaat de elite uit Madrid de strijders uit Catalonië? Je ziet het live op Ziggo Sport!

Nog geen klant van Ziggo?
En heb je toch heel veel zin in de Spaanse topper Real Madrid – Barcelona? Schrijf je dan nu in voor gratis kaarten en kijk El Clásico zaterdag online live.