Ajax - PSV

Ajax - PSV

Deze maand staat weer bol van de topwedstrijden bij FOX Sports. Met als uitschieter de topper tussen Ajax en PSV op 4 oktober. De Amsterdammers kenden een vliegende seizoenstart, waar de landskampioen uit Eindhoven met horten en stoten op gang kwam. Maar door hun thuiszege op Feyenoord zullen de Eindhovenaren met vertrouwen naar de hoofdstad afreizen.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
PSV

PSV'ers prijzen hun doelman

Bij PSV was er na het doelpuntloze gelijkspel tegen Atlético Madrid woensdagavond veel waardering voor doelman Jeroen Zoet. 'Jeroen heeft ons heel goed in de wedstrijd gehouden', zei middenvelder Marco van Ginkel over de belangrijke redding van de keeper na een half uur toen de Franse spits Antoine Griezmann alleen op hem af kwam. PSV-trainer Phillip Cocu toonde zich ook bijzonder tevreden over zijn keeper. 'Het was niet alleen die redding maar ook in de andere gevaarlijke situaties acteert hij heel goed. Hij komt goed uit zijn goal. Hij dwingt de aanval om een keuze te maken. Hij laat zien dat een keeper een heel belangrijk onderdeel is van een team.' Zoet zelf reageerde nuchter: 'Op het moment dat het moest, stond ik er en dat was lekker. Het is cruciaal om hier de nul te houden. Ik denk dat we niet mogen klagen met 0-0.'

Eredivisie

PSV - Ajax

Op 20 maart kan er een grote stap worden gezet in de strijd om het kampioenschap. PSV ontvangt Ajax voor misschien wel dé wedstrijd van het seizoen. In de uitwedstrijd trok PSV aan het langste eind. Met twee doelpunten zorgde Gastón Pereiro ervoor dat de Eindhovenaren met drie punten Amsterdam verlieten. Een verdiende zege, want de regerend landskampioen was in de Arena grote gedeelten van de wedstrijd de betere ploeg.

PSV

Willems maakt rentree bij Jong PSV

PSV-verdediger Jetro Willems maakt na lang blessureleed maandagavond zijn rentree in een officieel duel. De linksback staat in het basiselftal van Jong PSV, dat MVV op bezoek krijgt. Jetro Willems speelde in mei zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van PSV in de laatste speelronde van het vorige seizoen. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen liep hij een vervelende knieblessure op, die veel langer herstel vergde dan voorspeld. De zestienvoudig international kan als hij volledig fit is rekenen op een basisplaats in het eerste elftal van PSV. Vorig seizoen was het beste uit zijn loopbaan en speelde hij dertig competitiewedstrijden mee met de ploeg van trainer Phillip Cocu. Vanwege de schorsing van Santiago Arias voor de wedstrijd zondag van PSV tegen FC Twente, zou een terugkeer van Willems in de hoofdmacht precies op tijd kunnen komen.

Philip Cocu

Cocu tekent tot 2019 bij PSV

Phillip Cocu heeft onder toeziend oog van ongeveer 1500 bezoekers van de nieuwjaarsreceptie van de club zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Zoals eerder werd aangekondigd blijft de trainer tot medio 2019 bij PSV.   De 45-jarige oud-international is bezig aan zijn derde seizoen als trainer in Eindhoven en zijn huidige contract loopt tot de zomer van 2017. Cocu leidde PSV vorig jaar naar de landstitel en veroverde vorige week met zijn ploeg een plek in de achtste finale van de Champions League. Net als vorig jaar nodigde PSV de fans uit voor de nieuwjaarsreceptie. Het tekenen van het contract werd door de supporters begroet met applaus.

Feyenoord

Wie wordt er winterkampioen in de Eredivisie?

Het is spannend in de Nederlandse voetbalcompetitie. De vraag welke club winterkampioen wordt, is dan ook niet een-twee-drie beantwoord. Als je kijkt naar het programma van de traditionele top drie deze maand, weet je dat PSV, Ajax en Feyenoord ook in december de punten niet cadeau zullen krijgen.