Live: FC Barcelona - Real Betis Sevilla

Live: FC Barcelona - Real Betis Sevilla

Wie stopt Barcelona?

EVENEMENT IS GEWEEST
Kanaal 14
20 augustus 2016, 18.15 uur
De afgelopen acht seizoenen werd Barcelona maar liefst zes keer kampioen. Natuurlijk gaan de Catalanen voor een zevende. Real Betis mag het ze dit seizoen als eerste moeilijk gaan maken.

Debutanten en basisplaatsen

Bij Barcelona staan vier aanwinsten te popelen om dit weekend hun debuut te maken: Umtiti, Lucas Digne, Denis Suárez en André Gomes. Maar wie van hen start in de basis? Van de vertrokken spelers had alleen rechterverdediger Dani Álves een basisplaats. En tijdens de vriendschappelijke wedstrijden speelden Aleix Vidal en middenvelder Sergi Roberto nog op de rechtsachterpositie. Dus wie o wie laat coach Luis Enrique opdraven?

Dat er nog geen gewenste back-up is voor het trio Messi-Suárez-Neymar, baart Lucho weinig zorgen. Integendeel zelfs, hij is zelfverzekerd als altijd: "We hebben de selectie briljant aangevuld. Op papier heb ik het beste materiaal in mijn drie jaar hier als coach." Dus dat belooft nog wat.

Duimen voor een goede start

Bij Betis gaat het de laatste jaren niet echt van een leien dakje. De fans van de groen-witten hopen elk seizoen weer op succes. Vorig jaar trok Betis nog vol goede moed Rafael van der Vaart aan. De club eindigde toen anoniem op plek tien, met de Nederlander op de tribune. De nieuwe coach Gustavo Poyet beschikt nu over spits Sanabria die Betis voor € 8 miljoen van AS Roma kocht. Ook van nieuwkomers Felipe Gutiérrez en Aisa Mandi wordt veel verwacht. Gelukkig bleven de dragende spelers van vorig seizoen. Dus extra reden voor de fans om te hopen op een plek in de subtop. Laat ze eerst maar duimen voor een goede start in Nou Camp.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.