Premier League voor 3 jaar naar Ziggo Sport

Premier League voor 3 jaar naar Ziggo Sport

Beleef het plezier van you'll never walk alone. Vanaf volgend seizoen kijk je bij Ziggo Sport de Premier League. Je ziet dan dus ook de mooiste Engelse duels gratis op kanaal 14,  net als alle andere Ziggo klanten.

Live wedstrijden en samenvattingen
Kijk live de spannendste wedstrijden en de samenvattingen op televisie, via Horizon Go en de Ziggo Sport Totaal app. Op Ziggo Sport kanaal 14 zie je een ruime selectie van de mooiste duels uit de Premier League. En heb je Ziggo Sport Totaal, dan geniet je iedere speelronde van live minimaal 5 live Premier League-duels.

'Het spreekt voor zich dat ik blij ben dat we onze klanten nu de twee grootste Europese voetbalcompetities kunnen aanbieden. Wekelijks de beste Spaanse en Engelse wedstrijden op Ziggo Sport, gratis voor iedereen met digitale televisie van Ziggo. Daarnaast versterken we ook het Ziggo Sport Totaal pakket waarin de keuze tussen de diverse topduels verder wordt vergroot', aldus Will Moerer, directeur van Ziggo Sport.

Volg de Nederlandse sterren
Dus na komende zomer zie je live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal hoe Nederlandse sterren als Memphis Depay, Daley Blind, Georginio Wijnaldum, Ibrahim Afellay, Tim Krul, Maarten Stekelenburg en Jordie Clasie het doen in de Engelse competitie.

Het plezier van de mooiste duels op Ziggo Sport
Het is niet alleen voetbal wat de klok slaat bij Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten. Want naast de Spaanse Primera División en vanaf augustus volgend jaar dus de Premier League zie je als klant van Ziggo ook nog de mooiste races van de Formule 1, de topwedstijden uit de NBA, het beste tennis van de WTA en de Davis Cup en de grootste golftoernooien.