Live: Hull City - Manchester United

Live: Hull City - Manchester United

EVENEMENT IS GEWEEST
Kanaal 14
27 augustus 2016, 18.30 uur
Hull City is verrassend gedeeld koploper. Toch is het onrustig bij de Tigers. Op het veld is daar nog niets van te merken. Kunnen Zlatan Ibrahimović en Paul Pogba de Tigers temmen?

Mission impossible bij Hull

Antonio Conte, Pep Guardiola, José Mourinho en ja, Mike Phelan. De tijdelijke coach van Hull City staat in een rijtje met topcoaches. Allen zijn ze dit seizoen nog zonder puntverlies in de Premier League. Niet zo gek dus dat Hull-supporters 'we want Phelan in' zongen. De Brit presteert het onmogelijke met de Tigers. Achter de schermen is het alleen een zootje. Hull verkocht vier spelers en kreeg er niemand voor terug. Door blessures kon Phelan tot nu toe maar dertien fitte spelers inzetten. Bovendien duurt de geplande verkoop aan Chinese investeerders ook maar voort. Uit frustratie over de chaos nam zijn voorganger Steve Bruce in de zomer ontslag. Phelan wil de uitdaging wel aan en hoopt op een vaste aanstelling. Als oud-United speler en assistent-coach kent hij zijn aankomende tegenstander in ieder geval heel erg goed.

Zlatans eeuwige voetballeven

Hij scoorde de winnende in de finale van de Community Shield. Hij legde er een in tegen Bournemouth. En afgelopen week maakte hij een dubbelklapper tegen Southampton. De tijd krijgt maar geen grip op de bijna 35-jarige Zlatan Ibrahimović. Mede dankzij de Zweed won Manchester United de eerste twee competitieduels. Tegen Southampton speelde ook Paul Pogba een belangrijke rol. Bij zijn 'Pogback' schitterde de Fransman in zijn rol op het middenveld. Pogba en Zlatan moeten United terug aan de top brengen. Met een gedeelde eerste plaats lukt dat tot nog toe aardig. Toch zijn er ook zorgen. Het spel is niet echt overtuigend. Tegen Southampton hadden de Reds thuis zelfs minder balbezit, minder kansen en een lager passgemiddelde. Maar de hand van Mourinho is zichtbaar. Niet goed voetballen, maar wel winnen.

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari - 20.00 uur

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Don't Let Daddy Know

Zaterdag 3 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Premier League en La Liga

En wat staat er op het menu? In de Premier League lik je je vingers af bij Manchester City-Liverpool en in La Liga wordt het een patatje oorlog met Catalonië-saus.

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Voor ieder wat wils deze week. Van dameshandbal tot City - Liverpool. En laten we de Six Nations match Ierland - Engeland niet vergeten. Je hoeft de deur in elk geval niet uit.

Premier League

Preview: Liverpool - Arsenal

Op papier is Liverpool - Arsenal 'maar' een subtopper. Toch zullen de vonken er op Anfield Road vanaf spatten. Net als in het eerste treffen dit seizoen. Toen wonnen The Reds met 3-4.

Premier League

Premier League: speelronde 23

Chelsea zag de concurrentie punten verspillen en lijkt fluitend op weg naar de zesde landstitel. Deze speelronde moet het op bezoek bij Liverpool, een echte kraker op Anfield.