Peptalk: Veltman, Gesink en Tuitert

Peptalk: Veltman, Gesink en Tuitert

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Sport - kanaal 14
24 oktober 2016, 19.00 uur
Joël Veltman is vanavond te gast bij Peptalk. De verdediger vertelt Jack van Gelder een dag na de Klassieker tegen Feyenoord over het seizoen van Ajax, zijn rol in Oranje en de rechtsbackpositie.

Gesink blikt terug, Kruijswijk op de bank

Ook Robert Gesink schuift aan. De Achterhoeker heeft een seizoen met pieken en dalen achter de rug. Hij blikt terug op het missen van de Tour en de Spelen, evenals zijn prachtige ritzege in de Vuelta.

In 'Bij Frank op de bank' gaat Frank Evenblij langs bij Steven Kruijswijk, teamgenoot van Gesink. Ook hij kende met twee valpartijen en een ijzersterke Giro een bewogen jaar.

Van der Garde over de race van Max

Uiteraard besteden we ook volop aandacht aan de Formule 1. Met Giedo van der Garde bespreken we de Grand Prix van de Verenigde Staten, waarin Max Verstappen met een versnellingsbakprobleem uitviel. Hoe kijkt de voormalig Formule 1-coureur terug op de voor Max teleurstellend verlopen race?

Staking in schaatsland?

Mark Tuitert schuift aan om te praten over de onrust in schaatsland. Schaatsers en teams liggen overhoop met de KNSB en dreigen met een staking. 

De column van Mart Smeets gaat deze week over niemand minder dan Marco van Basten.

Peptalk is elke maandagavond om 19.00 uur exclusief te zien voor Ziggo abonnees op kanaal 14.