Peptalk: Van Hanegem, Franssen en Bergsma

Peptalk: Van Hanegem, Franssen en Bergsma

EVENEMENT IS GEWEEST
Live op Ziggo Sport - kanaal 14
16 januari 2017, 19.00 uur
De eerste Peptalk van 2017 staat in het teken van voetbal, judo en schaatsen. Willem van Hanegem, Bas Nijhuis, Juul Franssen, Jorrit Bergsma en Irene Schouten schuiven aan.

De Kromme en de titel

Voormalig topvoetballer Van Hanegem komt praten over de titelrace in de eredivisie waarin Feyenoord maar blijft winnen. Nijhuis zal het extra videoscherm bespreken dat de scheidsrechters in de kwartfinale van de KNVB-beker tot hun beschikking hebben.

De judoka die niet mag judoën

Judoka Juul Franssen heeft een conflict met de judobond. Die heeft haar verboden om mee te doen aan internationale wedstrijden. Ze moet verplicht trainen op Papendal, maar wil liever in Rotterdam haar trainingen volgen.

De hunkering naar natuurijs

Topschaatsers en Clafis-teamgenoten Jorrit Bergsma en Irene Schouten zouden beiden favoriet zijn als er nu een Elfstedentocht wordt gehouden. Dat is natuurlijk nog veel te vroeg, maar ze hebben wel hoop dat er deze week op natuurijs geschaatst gaat worden.

De Mart over Edberg

Bij Frank Evenblij op de bank zit Heather Richardson, vrouw en teamgenoot van Jorrit Bergsma. De column van Mart Smeets gaat in de week van de Australian Open over de Zweedse oud-tennisser Stefan Edberg.

Peptalk is elke maandagavond om 19.00 uur exclusief te zien voor Ziggo abonnees op kanaal 14.