Peptalk: 2 x Wevers, Jans, Grol en Paumen

Peptalk: 2 x Wevers, Jans, Grol en Paumen

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Sport - kanaal 14
21 november 2016, 19.00 uur
Er blinkt goud in de studio van Peptalk vanavond. Sanne Wevers won de mooiste olympische medaille op de balk in Rio en neemt haar turnende zus Lieke mee. Ook Henk Grol, Ron Jans en Maartje Paumen schuiven aan.

Turnsensatie en Jans

Sanne Wevers zette Nederland in vuur en vlam met haar verrassende topprestatie op de Olympische Spelen. Zus Lieke leverde aan Sannes zijde een topprestatie op de meerkamp. Ron Jans is met PEC Zwolle nog niet uit de gevarenzone na de 3-0 nederlaag van zondag bij Feyenoord. Speelde zijn club tegen de aanstaande kampioen van Nederland?

Extreem gemotiveerde sporters met verschillende beslissingen

Tophockeyster Maartje Paumen kondigde vorige week aan te stoppen als international. De strafcornerspecialiste pakte in 2008 en 2012 olympisch goud en dit jaar olympisch zilver. Henk Grol is tweevoudig winnaar van olympisch brons en maakte juist bekend door te gaan met judo. De Groninger heeft lang getwijfeld, maar gaat in april meedoen aan het EK in Polen.

Op de bank en Mart 

Bij Frank Evenblij op de bank zitten maandag Formule 1-experts Robert Doornbos en Tom Coronel. Zij zitten zondag voor het laatst dit seizoen samen op de bank bij Ziggo Sport voor de Grand Prix van Abu Dhabi. De column van Mart Smeets gaat deze week over voormalig toptennisser Ivan Lendl. Hij leidde zijn pupil Andy Murray de afgelopen maanden naar de nummer 1-positie op de wereldranglijst.

Peptalk is elke maandagavond om 19.00 uur exclusief te zien voor Ziggo abonnees op kanaal 14.