Peptalk: Verhoeven, Nuis en Van Barneveld

Peptalk: Verhoeven, Nuis en Van Barneveld

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Sport - kanaal 14
12 december 2016, 19.00 uur
Rico Verhoeven, Henk Grol, Annette Gerritsen en Kjeld Nuis zijn vanavond te gast bij Peptalk, dé sporttalkshow van Jack van Gelder en Frank Evenblij op Ziggo Sport.

Het gevecht van de eeuw

Kickbokser Rico Verhoeven zag Badr Hari zaterdagavond tijdens 'het gevecht van de eeuw' in Oberhausen geblesseerd afhaken in de tweede ronde. Judoka Grol was aanwezig in de König Pilsener Arena en komt praten over zijn belevenissen op de tribune.

Nuis over succes, Gerritsen over afscheid

Schaatser Kjeld Nuis schuift ook aan na zijn wereldbekerzeges op de 1.000 en 1.500 meter in het vernieuwde Thialf in Heerenveen. Annette Gerritsen, winnares van olympisch zilver op de 1.000 meter bij de Spelen van 2010, maakte bekend te stoppen en vertelt bij ons waarom.

Voorproefje op Ajax - PSV

Natuurlijk is er ook voetbal. eSporters Koen Weijland en Romal Abdi van Ajax en PSV spelen live in de studio een potje FIFA 17 tegen ekaar. En dat een week voordat beide teams de competitietopper spelen in de Amsterdam Arena.

Barney op de bank bij Frank

Op de bank van Frank zit Raymond van Barneveld. Hij hoopt deze week stiekem op een zesde wereldtitel bij het WK Darts. De column van Mart Smeets gaat over Gerard van Velde, de sprinter die in 2002 olympisch kampioen werd op de 1.000 meter. 

Peptalk is elke maandagavond om 19.00 uur exclusief te zien voor Ziggo abonnees op kanaal 14.