Peptalk: Jens Toornstra, Rico Verhoeven en Marianne Vos

Peptalk: Jens Toornstra, Rico Verhoeven en Marianne Vos

EVENEMENT IS GEWEEST
Live op Ziggo Sport - kanaal 14
30 januari 2017, 19.00 uur
Jens Toornstra, Rico Verhoeven en Marianne Vos zijn vanavond te gast in Peptalk. Robin Haase en Kristie Boogert komen napraten over de achttiende grandslamtitel van Roger Federer.

Rico vs. Bonjasky?

Toornstra kende een roerige week met Feyenoord. De Rotterdammers lieten zich donderdag door Vitesse uit de KNVB-beker kegelen, maar herstelden zich zondag met een competitiezege op NEC. Ze staan nog steeds vijf punten voor op aartsrivaal Ajax.

Vos moest zaterdag ondanks een voorsprong in de laatste ronde genoegen nemen met zilver op het WK veldrijden. Verhoeven liet zich vorige week ontvallen dat Remy Bonjasky best een interessante tegenstander zou zijn voor zijn volgende kickbokspartij.

Haase en Boogert over revival King Roger

Haase werd zelf helaas in de eerste ronde van de Australian Open uitgeschakeld, maar keek met genoegen naar de zinderende finale tussen Roger Federer en Rafael Nadal. Kristie Boogert voorzag de eindstrijd van commentaar en genoot van de revival van Federer.

De column van Mart Smeets gaat over Adrie van der Poel, vader van Mathieu van der Poel die door meerdere lekke banden net als Vos de wereldtitel misliep bij het veldrijden. Bij Frank op de bank zit Anouk Hoogendijk, die vrijdag afscheid nam als international bij de voetbalvrouwen.

Peptalk is elke maandagavond om 19.00 uur exclusief te zien voor Ziggo abonnees op kanaal 14.