Peptalk: Bouwmeester, Boulahrouz en Boogerd

Peptalk: Bouwmeester, Boulahrouz en Boogerd

Vanavond om 19.00 uur

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Sport - kanaal 14
17 oktober 2016, 19.00 uur
Marit Bouwmeester is vanavond te gast bij Peptalk. De olympisch kampioene verkende vorige week alvast het water in Tokio voor de Spelen in 2020. Ze vertelt Jack van Gelder en Frank Evenblij er alles over.

De kannibaal analyseert Feyenoord

Khalid Boulahrouz is ook van de partij. De vorig jaar gestopte verdediger praat over het succes van zijn laatste club Feyenoord en over het programma Buitenspel. Daarin pakt hij vanaf donderdag met Sophie Hilbrand agressie aan op de amateurvelden.

Boogie over rijden in de woestijn

Michael Boogerd schuift aan om het WK wielrennen in Qatar te bespreken. Moet het peloton vaker gaan rijden in de bloedhete woestijn? De column van Mart Smeets gaat over Bettine Vriesekoop, de Nederlandse tafeltennisster die twee keer tot sportvrouw van het jaar werd verkozen.

De coach van Badr op de bank

In 'Bij Frank op de bank' gaat Frank Evenblij op bezoek bij Mike Passenier. De coach moet Badr Hari klaarstomen voor het veelbesproken gevecht met Rico Verhoeven. Jack en Frank spreken in de uitzending ook nog met Dorian van Rijsselberghe, gaat de windsurfer en generatiegenoot van Bouwmeester door tot Tokio om daar voor zijn derde goud te gaan?

Peptalk is elke maandagavond om 19.00 uur exclusief te zien voor Ziggo abonnees op kanaal 14.