Handbalvrouwen, Alex Pastoor en Formule 1

Handbalvrouwen, Alex Pastoor en Formule 1

Jack van Gelder en Frank Evenblij ontvingen maandag in Peptalk op Ziggo Sport onder anderen de handbalvrouwen. Yvette Broch, Angela Malestein en Nycke Groot schoven aan om over de plaatsing voor de Spelen te pr

Sparta-trainer Alex Pastoor was ook te gast. Zijn team lijkt op weg naar het kampioenschap in de Jupiler League, maar verloor de afgelopen weken kostbare punten. 

Zijn voormalig teamgenoot Ruud van Nistelrooij had zondag rond de topper PSV-Ajax een uitgebreid gesprek met Sierd de Vos over zijn actieve carrière en toekomst als trainer. Na Peptalk werd de documentaire 'Dribbels en Dromen' uitgezonden over zijn jeugdjaren. 

Olav Mol kwam rechtstreeks uit Australië naar de studio van Peptalk voor zijn analyse van de veelbesproken race van Max Verstappen in Melbourne. En waar ligt de toekomst van de Nederlandse ster in de Formule 1? De column van Mart Smeets ging op de geboortedag van Ayrton Senna ook over de koningsklasse van de autosport. 

Nadine Broersen werd twee jaar geleden wereldkampioen indoor, maar zag door blessureleed afgelopen weekend vanaf de bank haar goede vriendin Dafne Schippers naar zilver lopen op de 60 meter bij het WK in Portland. Ze praatte over hoe ze kijkt naar de topsprintster en of ze zelf voor een medaille gaat op de Spelen van Rio. 

Peptalk, iedere maandag om 19:50 uur op Ziggo Sport op kanaal 14

Related articles

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht