Peptalk: F1-winst Rosberg, Luiten, Terpstra en meer.

Peptalk: F1-winst Rosberg, Luiten, Terpstra en meer.

Olav Mol en Jack Plooij over een topseizoen Formule 1

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Sport - Kanaal 14
28 november 2016, 19.00 uur
Vanavond in Peptalk: de Formule 1-winst van Rosberg, Joris Luiten, Niki Terpstra en het Beachvolleybalduo Nummerdor-Flier en van Iersel. 

Formule 1-experts Olav Mol en Jack Plooij schuiven maandag aan bij Peptalk, de wekelijkse sporttalkshow van Jack van Gelder en Frank Evenblij op Ziggo Sport.

De commentator en de pitreporter keerden maandagochtend terug uit Abu Dhabi waar Nico Rosberg wereldkampioen werd en Max Verstappen zijn prachtjaar afsloot.

Wielrenner Niki Terpstra doet volgende week mee aan de Zesdaagse van Amsterdam, maar raast ook regelmatig in de auto over het circuit en volgde de verrichtingen van Verstappen afgelopen seizoen op de voet.

Topgolfer Joost Luiten is eveneens een liefhebber van snelle auto's en speelde dit weekend zijn waarschijnlijk laatste toernooi van het jaar in Australië. De winnaar van het KLM Open vertelt aan tafel uitgebreid over zijn sterke seizoen.

Manon Nummerdor-Flier maakte donderdag bekend over te stappen naar het beachvolleybal en samen te gaan spelen met Marleen van Iersel. Bij Peptalk vertellen ze waarom ze een succesvol duo worden op het zand.

Bij Frank op de bank zit niemand minder dan sprintkoningin Dafne Schippers. De column van Mart Smeets gaat over Roger Williamson, de Formule 1-coureur die hij ooit vlak voor diens dood op het circuit van Zandvoort sprak.