Peptalk: Dafne, Joost en Jacco

Peptalk: Dafne, Joost en Jacco

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Sport - kanaal 14
12 september 2016, 19.00 uur
Peptalk zit vanavond vol met Nederlandse wereldsterren: Dafne Schippers, Joost Luiten en Jacco Verhaeren.

Joost Luiten vertelt aan tafel bij Jack van Gelder en Frank Evenblij over zijn fabelachtige zege op het KLM Open in Spijk. De meest succesvolle Nederlandse golfer aller tijden, won het KLM Open voor de tweede keer en maakte diepe indruk. 'Mijn putter was roodgloeiend', vatte hij zijn magische toernooi al samen.

Schippers van dichtbij gevolgd

Dafne Schippers haalde in 2016 misschien niet alle prijzen waar ze vooraf op aasde. Toch is de Utrechtse over de hele wereld razendpopulair. Frank Evenblij volgde haar van dichtbij op het Diamond League-gala in Brussel en in de Peptalk studio vanavond zie je de beelden en hoor je hoe Dafne haar seizoen eigenlijk beoordeelt voordat ze op een welverdiende vakantie gaat.

Zwemgoeroe legt uit

Jacco Verhaeren is ook van de partij. De voormalig coach van onder anderen Ranomi Kromowidjojo en Pieter van den Hoogenband was bij de afgelopen Spelen succesvol met de Australische zwemploeg. Misschien heeft hij nog tips voor de Nederlandse zwemmers, die in het zwembad geen enkele medaille pakten.

De bank van Frank en Mart doceert

In Bij Frank op de bank gaat Frank Evenblij deze week op bezoek bij Annemiek van Vleuten, die haar gouden plak verspeelde door een vreselijke val in Rio. De column van Mart Smeets gaat over sprintkoningin Florence Griffith.