Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Op vijf gratis kanalen en onderweg via Ziggo GO

NU
Eurosport
09 februari 2018, 12.00 uur
Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke seconde van PyeongChang 2018 bij Eurosport, de hele maand live via vijf gratis kanalen én de Ziggo GO app.

Of je nu fan bent van bobsleeën, snowboarden, curling of schaatsen: elke seconde van een wedstrijd telt. Eén verkeerde beweging kan het verschil tussen Olympisch goud of helemaal geen medaille betekenen.

We zetten daarom de hele maand februari álle kanalen van Eurosport open voor Ziggo klanten met een digitaal televisie-abonnement. Geniet zeventien dagen lang van de Olympische Winterspelen, live en zonder reclame-onderbrekingen op vijf gratis kanalen. Zo mis je geen moment van PyeongChang 2018!

image Ready, set? Ziggo GO!

Ready, set? Ziggo GO!

Ook onderweg hoef je niks te missen van de 10 kilometer van Sven Kramer, de run van snowboarder Niek van der Velden of shorttrack met Sjinkie Knegt.

Volg alle wedstrijden gewoon live bij Eurosport op je smartphone of tablet met de Ziggo GO app.

Download Ziggo GO

Wat is er allemaal te zien?

Eurosport 1 zendt naast alle hoogtepunten exclusief ijshockey uit en heeft ook het alleenrecht op alle ski- en snowboardcross wedstrijden mét Nederlands commentaar. Je kijkt Eurosport 1 op kanaal 20, gratis voor alle Ziggo klanten. Voor wie écht alles wil zien van de Olympische Winterspelen zijn er de extra kanalen Eurosport 2, 3, 4 én 5.

Zender

Kanaal

Wanneer?

Eurosport 1

Kanaal 20

Altijd gratis voor Ziggo klanten.

Eurosport 2

Kanaal 411

Inbegrepen bij Movies & Series XL. De hele maand februari gratis.

Eurosport 3

Kanaal 408

Van 9 t/m 25 februari gratis.

Eurosport 4

Kanaal 409

Van 9 t/m 25 februari gratis.

Eurosport 5

Kanaal 410

Van 9 t/m 25 februari gratis. 

Zet de wekker

Om niks te missen van de actie in de sneeuw en op het ijs, moet je wel vroeg je bed uit. Het is in Zuid-Korea namelijk acht uur later. De meeste wedstrijden beginnen daarom tussen 1.00 uur ’s nachts en 14.00 uur ’s middags Nederlandse tijd. Daarna zie je herhalingen en samenvattingen.

Benieuwd naar het volledige programma van de Olympische Winterspelen van 2018? 

Bekijk het volledige programma
image De beuk erin met ijshockey

De beuk erin met ijshockey

IJshockey is een keiharde sport. Een schouderduwtje? Zeg maar gerust een beuk. De tegenstander opzij zetten is een talent op zich. 

De finale bij de vrouwen is op donderdag 22 februari om 13.00 (Nederlandse tijd). Op 25 februari spelen de mannen om 7.00 uur de finale. 

Bekijk het volledige programma
image Ski- en snowboardcross

Ski- en snowboardcross

Haarscherpe bochten, duizelingwekkende hoogtes en snoeihard: dat is snowboard- en skicross. Wie blijft overeind en haalt zonder kleerscheuren de finish?

Op 15 en 16 februari staan de finales van de snowboardcross op het programma. Een week later, op 21 en 23 februari, volgt de ontknoping van de skicross.

Bekijk het volledige programma

Kijk overal en op al je schermen live de Winterspelen

Met de Ziggo GO app

Schaatsen kijken vanuit je warme bed? Of schansspringen volgen terwijl jij lekker in bad ligt? Volg de Olympische Winterspelen bij Eurosport waar en wanneer je wilt live op al je schermen.

Download Ziggo GO voor iOSDownload Ziggo GO voor Android

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw