Joost Luiten in actie tijdens Commercial Bank Qatar Masters

Joost Luiten in actie tijdens Commercial Bank Qatar Masters

Golfliefhebbers opgelet. De prestigieuze Commercial Bank Qatar Masters staan op het punt te beginnen. De Nederlander Joost Luiten, die zijn weg omhoog weer lijkt te hebben gevonden, komt in actie. 

Luiten speelde afgelopen jaar niet super en heeft dus wat goed te maken. Hij begon 2016 vorig weekend veelbelovend met een vijfde plek tussen de absolute wereldtop op het Abu Dhabi HSBC Championship. De Bleiswijker steeg dankzij die topprestatie van de 87ste naar  de 78ste plek op de wereldranglijst.  

Kan hij die lijn voortzetten en op de Doha Golf Club in Qatar opnieuw punten scoren? Je ziet het van 27 tot en met 30 januari dagelijks bij Ziggo Sport.

 


Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Golf

DP World Tour Championship 2016

Dubai is in zicht. De race zit er bijna op. In Sun City werd Joost Luiten netjes 14e. Een plek bij de eerste tien in het eindklassement van de European Tour is nog mogelijk. En dus kans op een bonus.

Joost Luiten

Joost Luiten is blij met de baan en kan meer dan golfen

Er zijn maar twee mannen die meer kans maken op de titel tijdens het Maybank Malaysian Open dan Joost Luiten. Ten minste, als we bookmaker Unibet.com moeten geloven. Voor iedere euro die je op Joost inzet, krijg je er negentien terug. Danny Willett is topfavoriet met 1 op 9. Voor Louis Oosthuizen krijg je per euro zestien piek terug. Nog nooit speelde Luiten op Royal Selangor Golfclub, maar hij is -zoals altijd- positief over zijn kansen. ‘It’s all about fairways and greens here’, twittert Luiten. Daarmee bedoelt Luiten dat het slaan van ballen op de baan bepalender is dan het putten. Luiten houdt van dat soort banen. ‘Het is hier echt een puttcompetitie’, zei Luiten vorig jaar kritisch over The Open op Saint Andrews. De voorbeschouwing van Joost: De baan kent Luiten dus niet, maar goede herinneringen aan het land zijn er wél. In 2011 won de Rotterdammer zijn eerste toernooi op de Europese Tour in Maleisië. Het Iskandar Johor Open was toen een prooi voor Nederlands beste golfer. Een zege nu zou heel welkom zijn. Deelname aan grote toernooi als The Masters komt dan weer heel dichtbij. MISSCHIEN EEN CARRIÈRESWITCH? Nu gaat het deze weken goed met Luiten. Wij van Ziggo Sport willen graag dat hij doorgaat met presteren. Maar ook wij zien dat Joost zijn favoriete club -Feyenoord- het erg lastig heeft. Luiten trainde al eens mee, en laat nu ook zien kopsterk te zijn. Komt er een carrièreswitch aan Joost? Killing time after dinner with @joostluiten #Ballers