Voor de vroege vogels

Voor de vroege vogels

Volg de ontknoping in de Major League Baseball live bij FOX Sports

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Op 3 oktober starten de playoffs met de Wild Card Games en op 24 oktober beginnen de World Series. De exacte speelschema’s zijn nog niet bekend. Wil je weten wie waar, wanneer en hoe laat speelt? Bekijk de FOX Sports tv-gids.

Let's go home

Het reguliere seizoen is nog niet afgelopen en het jaar 2017 kan nu al de boeken in. In september is het record van 5.694 homeruns in één seizoen verbroken.

Wie daaraan heeft bijgedragen is de Nederlander Xander Bogaerts (1992). De Arubaan speelt sinds 2009 bij de Boston Red Sox.

Gaat hij in oktober voor nog meer ‘high fly balls’ zorgen?

NY Yankees

De New York Yankees met daarin Amsterdammer Didi Gregorius (1990) is een directe concurrent van collega-international Bogaerts. En Dynamic Didi, zoals hij ook wel wordt genoemd, kan er ook wat van (zie filmpje hieronder).

Wist je dat Yankees van oorsprong een scheldwoord is? De Britse kolonisten noemden de inwoners van de Nederlandse kolonie Nieuw-Nederland zo. Het is niet duidelijk of Yankees is afgeleid van Jan-Kees of van ons populaire exportproduct: kaas. Nu is Yankees in ieder geval een geuzennaam voor de New Yorkers.

Vangen of gooien?

Kenley Jansen (1987) is ook nog in de race om het kampioenschap. Jansen is één van de best betaalde pitchers van de Amerikaanse competitie. Hij verdient $ 80 miljoen in vijf jaar. En dat terwijl hij eigenlijk liever catcher wilde zijn.

De ontknoping van de MLB zie live bij FOX Sports. Heb je nog geen FOX Sports International? Bestel dan een dagpas en kijk die dag voor maar € 7,95.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw