Ons live NBA- en Nederlands basketbal van deze week

Ons live NBA- en Nederlands basketbal van deze week

Chicago Bulls - Golden State Warriors, donderdag 21/1 om 2.00 uur
Golden State Warriors leek op weg naar het alltime record van de Chicago Bulls van Michael Jordan. Die ploeg haalde in seizoen ‘95/’96 een weergaloos aantal van 73 overwinningen in het reguliere seizoen. Na een veelbelovende start met 24 zeges op rij, begint de klad er een beetje in te komen bij het team uit Oakland. Uitgerekend tegen de Bulls mogen Stephen Curry & co hun recordpoging proberen voort te zetten.

Toronto Raptors - Miami Heat, zaterdag 23/1 om 2.00 uur
Chris Bosh is alltime topscorer van de Toronto Raptors (10.275 punten), maar toch staat de power-forward al sinds 2010 op de loonlijst bij Miami Heat.  Ook nu komt hij weer als een van de smaakmakers van The Heat naar Canada. De ploegen zijn dit seizoen aan elkaar gewaagd en zijn hard op weg naar de play-offs.

Apollo Amsterdam - Landstede Basketbal, donderdag 21/1 om 19.55 uur
Dan Nederlands bekerbasketbal: Apollo kan zich donderdagavond in eigen hal gaan revancheren voor de pijnlijke nederlaag bij Landstede. In Zwolle gingen de Amsterdammers met maar liefst 79-48 onderuit. Dat Apollo beter kan tegen de huidige koploper bewees het eerder dit seizoen al: in Amsterdam werd het 75-71. Een nieuwe stunt voor het kritische eigen publiek is meer dan welkom. Kijk vast naar deze video: